Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én mondjuk tuti F40 -et vagy G30LE -t néznék, csak az meg valószínű a hatótáv miatt lesz necces. Az a "20-30km" már simán ki tudja nullázni az akkumulátort (na meg elég sem lesz...). Viszont ha tudja bent tölteni a munkahelyen (gondolom oda járna?), akkor jó alternatíva lenne...csak a másik kérdés megint az, hogy használtan milyen összegen tudja megszerezni.
Én amikor először lejártam a tervezett útvonalat, egészen más szemmel kellett néznem az utat. Aztán végül rá kellett jönnöm, hogy pár kilométert még hozzá kell adnom. Például volt egy olyan szakasz, ahol a járda használhatatlan, az út pedig bár kisebb, de elég aktív forgalommal, általában rengeteg kamionnal/teherautóval, a sávok pedig szűkebbek.
Ráadásul nem egy olyan szakasz volt, ahol az út szélén több centis repedések vannak a burkolaton, nincsenek szintben az út szélén a csatornafedelek. Vagy a kamionok, buszok felgyűrték az aszfaltot az út szélén.
Van egy-két pálcika, amit simán meg fog enni az út, és/vagy csillapítás hiányában nagyon nem lesz komfortos azzal utazni. Csak azért írom ezt, mert gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki laikusként betervez egy hatótávot, aztán rá kell jönnie, hogy újra kell számolni az egészet. Így nem mindegy mit és mennyiért vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi