Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Piotrus
üzenetére
Én is mindig nyitott állapotban emelgetem a rolit. Nem túl kényelmes, viszont nagyon gyors és a zsanér is kímélve van. Nap elején és végén szoktam csak nyitni/csukni, amikor a másodikról hozom/viszem.
Nekem a kérdésem, hogy ki milyen gyakran ellenőrzi, pumpálja a kerekeket?
Én hetente szoktam ellenőrizni, de szelep le/feltekerésekor mindig veszítek valamennyi levegőt (ekkor szokott 40 PSI-t mutatni (55-re fújom) kézi pumpával). Viszont volt, amikor 2 hét után ellenőriztem, akkor is 40 PSI-on állt.
Szóval kicsit feleslegesnek tartom a heti pumpálást. Viszont ha ilyen áldozatot kell hoznom a defekt elkerülésére, akkor bánja kánya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Avata drón - vadonatúj, bontatlan
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval kicsit feleslegesnek tartom a heti pumpálást. Viszont ha ilyen áldozatot kell hoznom a defekt elkerülésére, akkor bánja kánya...