Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
gergo5991
üzenetére
Tolvajkergetők: https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/keres.php?type=-&stext=tolvajkerget%C5%91
Én egyáltalán nem tanácsoltam a GPS-t, ne nekem írd hogy semmit sem ér. Már rég megtörtént a baj, ha szükség lenne rá. Rossz irány és indokolatlan pénzszórás.Homályos eredetű, pontatlan és szélsőséges egyedi sztorikat bárki ki tud találni. Nem kell vele foglalkozni, mert ezekre egyetlen megoldás az, hogy meg se vedd a rollert. Rengeteg olyan betörésről hallani, amikor az ember otthonából lopnak el dolgokat, miközben ő ott alszik. Ezért az se lenne megoldás, ha a roller soha az életben el se hagyná a hálószobát.
A "ne hagyd sehol a rollered" tanács teljesen életszerűtlen ezáltal értelmetlen.
Ha a rollert nem hagyhatnám az előtt az épület előtt, ahová megyek, akkor nem rollerral mennék! Nálam ez az alapszabály! (Vagyis annyit pontosítanék, nem pont azelőtt az épület előtt kell hagyni, hanem ott, ami a közelben van, de egyéb okokból biztonságos a hely.)
Teljes nyugalommal lezárom azok mellé a kerékpárok mellé, melyek gyorszárral oldódó kereke majdnem annyiba kerül, mint az én használt rollerom.Mellékesen teljesen megértem azokat, akik nem engedik be a rollert a beltérbe, mert én se engedném be őket. Ezért az sem opció, hogy be kell vinni magunkkal. (Tudom hogy elfér egy nagyobb bevásárlókocsi alján, ez az egy mentség lehet addig, amíg ki nem gyullad egyik mókolt roller akkuja. Biztonsági őrnek pedig nem feladata ellenőrizni ki használ tuning roller, ki eredeti állapotút.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest