Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo5991

őstag

g30 nál hogy mukodik a fék? csakmert észrevettem az elso fékkar az elso kereket fékezi, de ha erosen meghuzom blokkol a hátsó fék is. Van benne valami szenzor a fékkarban ami aktiválja a motorféket?

Másik kérdés: regen brakinget low-medium-hardon ajánlatos használni? Azért kérdem mert ugyebár hidegebb van kint, és gondoltam ha medium regen braket használok, akkor ha fékeznem is kell inkább a regen brake menjen, ezáltal melegiti az aksit meg a motort is, és igy valamivel több lehet a hatótáv ha melegebb az aksi. Mediumot állitottam be amúgy, mert kva nagy dombon lakok, és lefele jövet az úthibák miatt elég sokszor lassitanom kell, ha meg regen braken van kevesebbet használom a féket = nem kopik annyira = tovább birja logikát alkalmazom.

Még 1 dolog: max speed dombrol lefele is csak 32 volt. Bérelt roller ami ugyan ezt a segwayt használja van hogy 45-el is sikerült menni, a 30km/h speedlimit csak az erőleadásra érvényes, vagy ha többel megyek mint 30 akkor igyis ugyis de a motorfék fogni fogja (mégha low-ra van állitva a regen brake akkor is?)

Új hozzászólás Aktív témák