Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
g30 nál hogy mukodik a fék? csakmert észrevettem az elso fékkar az elso kereket fékezi, de ha erosen meghuzom blokkol a hátsó fék is. Van benne valami szenzor a fékkarban ami aktiválja a motorféket?
Másik kérdés: regen brakinget low-medium-hardon ajánlatos használni? Azért kérdem mert ugyebár hidegebb van kint, és gondoltam ha medium regen braket használok, akkor ha fékeznem is kell inkább a regen brake menjen, ezáltal melegiti az aksit meg a motort is, és igy valamivel több lehet a hatótáv ha melegebb az aksi. Mediumot állitottam be amúgy, mert kva nagy dombon lakok, és lefele jövet az úthibák miatt elég sokszor lassitanom kell, ha meg regen braken van kevesebbet használom a féket = nem kopik annyira = tovább birja logikát alkalmazom.
Még 1 dolog: max speed dombrol lefele is csak 32 volt. Bérelt roller ami ugyan ezt a segwayt használja van hogy 45-el is sikerült menni, a 30km/h speedlimit csak az erőleadásra érvényes, vagy ha többel megyek mint 30 akkor igyis ugyis de a motorfék fogni fogja (mégha low-ra van állitva a regen brake akkor is?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest