Új hozzászólás Aktív témák

• vulnrea
    aktív tag

A Mate XT2 esetében elvileg sikerül nyitott állapotban 2,9 mm vastagságot elérniük. Kamera erősebb lesz, mint az elődje és nagyobb akku, illetve jobb kijelzőt kaphat. És lehet lesz egy TriFold szerű kivitel is, mert prototípus már létezik.

A Mate 90 RS mindenben a legjobbat fogja kapni, állítólag csak ez a típus kapja meg a legújabb fejlesztésű ramokat, pont azért, mert hiány van belőle (20-22 GB), 10x optikai zommot, idén a Pro Max, gyengébb lehet. Az RS kamera szigete is más lesz, láttam több képet a kínai fórumon, de hogy mennyire valós nem tudom. Az előlapi faceID pedig már 1:1 megoldású lesz. Akku téren mindegyik modell kb. 6500-8000 mAh lesz. A kijelző idén is egy újabb generációs panelt kap, Huawei PSF néven (Phosphorescent Fluorescence).

Az X9 eddig nem tűnik nagy dobásnak csak hozza a kötelezőket, jobb kamerákkal.
    Viszont készül egy másik Pura X is, állítólag X2 néven, de nem hajlítható, hanem fix 6,3 hüvelykes kompakt készülék lesz, 16:10 méretben.

És van egy utolsó phantom (Pura X TriFold), nem tudni róla semmit, viszont 3 hónapja védette le a Huawei azt az elrendezést, hogy 3 fele hajlítható a kijelző, de függőleges flipes harmonika stílusban.

Árban több lesz mindegyik modell, de a vezérigazgató szerint nem cél a lehúzás.

• Elit3Zotya
    addikt

Már elvileg a 90 Pro Max is Android 16-tal és 5G-támogatással jön a globális piacra, kíváncsi vagyok, hogy ezek is azzal érkeznek-e. [link]

Új hozzászólás Aktív témák