- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexKnox
újonc
Na hajrá. Várom a tapasztalatokat, bár szerintem fél év nagyon rövid idő egy foldable készülék esetében is. De valahol el kell indulni. Nekem nincs ilyen gondom, hogy milyen Androidra váltsak. Az Apple felhőszolgáltatása annyira jó, hogy konkrétan a fél életem elérhető a galériában és alig foglal 20-30 gigabyte helyet ez a pár terabyte-nyi fotó és videó. Hajtogathatják bárhogyan az Androidos motyókat. Én hűséges vagyok.
-
nuke7
veterán
hát igen, sajnos az iphone mini a legjobb tudású és méretű telefon ...
https://youtube.com/user/nuke7
-
boxer968
csendes tag
Kíváncsi leszek hogy fog beválni! 2,5év után váltottam fold 3-ról, V2-re. A samu hibátlanul bírta, karosszériás vagyok, kapta az ivet.
-
_flamer
aktív tag
Hajrá! Én is nyitott lennék a váltásra de egyenlőre egyik alternatíva sem győzött meg..
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
BossBoss
őstag
kb 1 hónapja váltottam iPhone 15 Pro-ról Z flip 5-re. Eddig minden oké! Tetszik!
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon jó kezdeményezés, érdeklődve várom majd a tapasztalatokat Danitól és a teszt hosszú távú konklúzióját.
-
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
Bizony, most még korai volna.
-
-
Tetszik az ötlet, érdeklődve várom a a fejleményeket.
Szemezek én is a kinyitható gyártmányokkal, igyekszem követni a fejlődést; nálam annyi kikötés maradt csupán, hogy majd egy iOS-szel felvértezett eszköz lesz a kísérleti nyúl.
-
a.sebi
őstag
Én gyakran váltogatok Iphoneról androidra , de jellemzően Iphonet használok. Magyarországi megjelenés óta használom a a V2 est , először fordul elő , hogy nem vágyom vissza .
-
janeszgol
félisten
Mivel a cikkíró áttért a jó oldalra (Android), így nem érinti a következő hír.
"Túl keveset ajánlott az Apple, a Samsung így nem gyártja le az iPhone SE 4 kijelzőit" [link]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nagyjából ugyanez megfogalmazódott már bennem is, de van egy régebbi Garmin órám, ami tökéletesen működik, úgyhogy egyelőre arra tértem vissza az AW-ról. Egy kicsit később majd jöhet az androidos óra is.
Köszi a visszajelzéseket mindenkinek!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
scyllarus
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Én többször váltottam ide-oda, még a szépemlékű WP is volt pár, de végül csak az IOS-nél kötöttem ki. Lehet persze, hogy ez már a korral jár, többre értékelem a zökkenőmentes működést bárminél.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
defymoto
senior tag
Jó ötlet a hosszú távú teszt. Én szívesen fogadnám ha negyedévente/havonta lenne 1-1 ilyen. Sőt, továbbmegyek: Biztos lenne igény használt tesztre is, hiszen a refurbished mobilok virágkorukat élik most. Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
Érdeklődve figyelem a kísérletet. Bár, valójában ennek az inverzén már többször is túlestem. Mondjuk úgy, hogy a napi felhasználásból eredő, néhány alapvető ám kielégítetlen funkciók okán 2-3 hónapig bírtam a nélkülözést.
Ugyanakkor, nagy tisztelője vagyok a márkának
-
etohun
aktív tag
Az Apple Watch, és az, hogy mennyire összhangban működik a telefonnal tényleg komoly visszatartó erő tud lenni. Javasolni tudom a cikkírónak a régebbi, akár 4-es Galaxy Watch-okat, amiket használtan 20-25-ért is ki lehet fogni, így nem vészes befektetés a kipróbálása, és kis mókolással adb-n meg lehet oldani bármely Androidos telefonnál, hogy működjön a dnd, az alvó mód, meg a mute szinkronizálása, és vezérelhető a telefon rengeteg funkciója (hotspot, wifi, mobilnet ki-be kapcsolás, hangerő, vágólap megosztás, média vezérlés stb.), meg lehet oldani a Galaxy exkluzív funkciók használatát is (vérnyomás, véroxigén stb., samsung health szinkronizáció). Ha hajlandó vagy vele mókolni, akkor elképesztően jó a wear os, tudsz netezni rajta, bármilyen apk-t fel lehet tenni, Messenger-t, meg kameravezérlőt is. Az új navigációs feature-ök és az Assistant meg páratlanok.
-
janeszgol
félisten
Kiraly otlet. Pont az egyik topikban beszelgettem valakivel, hogy en is mar egy Foldable gelefonnak orulnek igazan. Foberlom Flip 3-jan mar kellett foliat cserelni 2x is.
Ugyanakkor a forumozo meg irta nekem, hogy mar sokat fejlodtek, neki 3 eve van meg a kinyithatosa es meg nem kellett foliat cserelnie, szoval lassan ideje kiprobalnom.
Ugyis lesz! 3 even belul veszek egy Foldable-t. (Samsungot akarok a ceruza miatt, jo lenne, ha addig valtoztatnanak az elb.szott keparanyon.) -
Jó ötlet és érdekes kísérletnek ígérkezik. Várom a fejleményeket. Főleg ha valóban bevállalja valaki a középkategória egyik főszereplőjét, mondjuk egy Galaxy A55-öt, ha már úgyis teszt alatt van.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vanye
senior tag
Ilyenkor felvetődik az emberben a kérdés: amúgy a telefonos MA-tesztek mégis mekkora időintervallumot ölelnek fel? Egy hétnyi tapasztalat áll ilyenkor a cikkíró mögött? Vagy csak pár nap?
Stern des Südens!
-
babosmiki
addikt
Én használtam már pár hónapig a V2-t, de aztán visszaváltottam a Fold szériára szoftveres okokból.. Viszont kíváncsi vagyok a hosszútávú nyüstölés eredményeire, illetve, hogy mit mond majd egy "iphon-os" .
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
m00lash
csendes tag
"Lifelong iPhone 13 Mini user fanboy switches to Android"
-
Ricardo
titán
Érdekesnek tűnik ez a kísérlet. Várom a következő cikkeket.
-
consono
nagyúr
Hajrá! Én 12 Miniről váltottam tavaly augusztusban Z Flip 5-re, eddig minden OK, jól megvagyunk
"Mechazilla has caught the booster."
-
bdani94
tag
Hajrá sok sikert! Én is kiváncsian várom pláne hogy egy ideje én is gondolkozom ezen a hajlitható csodán... De a kijelző számomra elég problémásnak tünik.
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
Hira Nnor
csendes újonc
"Az Apple sikerült elérjen..." ezt hogy kell érteni? Sikerült elérnie?
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes kísérlet, követem majd a fejleményeket. Én is szívesen kipróbálnék egy hajlíthatót, de az általad is említett problémák miatt félnék tőle hosszabb távra - na meg az ára is komoly visszatartó erő.
Az Androidról Iphone-ra átállásnak már nekifutottam kétszer, de valahogy nem bírtam szerelembe esni az iOS-el.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kíváncsian várom.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem írtunk még hosszútávú tesztet, pedig a piac alapján egyre többen és egyre tovább megtartják telefonjaikat. Belekezdünk egy ilyen projektbe.
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest