Hirdetés
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
OP12-nél a kijelző színbeállításaival van inkább bajom. Van Élénk mód, meg Természetes. A kettő közötti alap, normál állapot nincs, vagy túlerősíti a színeket, vagy direkt fakóvá teszi. --__-- Így hiába tesznek mégjobb kijelzőt a 13-ba is, ha ezzel ugyanúgy el lesz rontva a színkezelés. --__--
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
Nem, ez az OnePlus saját kijelzőbeállításos dolgai között van. Vagy élénk, vagy fakó, köztes állapot nincs.
-
balazs1022
őstag
Nekem 2 oneplus-om is volt/van En sem értem miert nem lehet normálisan beállítani. Mellé tettem egy élőhívott, kinyomtatott fotót vagy ugyanazt a képet egy kalibralt monitoron és teljesen máshol járt a oneplus... Kénytelen voltam custom rom-ot feltenni. Most nagyjából szinhelyesre allitottam.
A feleségem Xiaomija alapból tudja ezt. Úgy tudom a Samsungokban is van erre lehetőség.
Nálam pl így a "természetes":
[ Szerkesztve ]
https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html
-
Aljasvip
senior tag
Azt tudom még elképzelni, hogy a rendszer főverzió frissítés során elment valami.
Nálam az A12 -> 13 frissítés először furcsa dolgokat csinált, és egy katyvasz volt a beállítások menü is, aztán nyomtam rá egy factory reset-et és utána megoldódott az akku merülés, material.you, és bugos hangerő kezelés problémám is. -
hdavid1
tag
Élénk, Fakó, meg ilyen D65 nevű mód, ennyi van.
Egyik sem jó, az élénk és a fakó mód közötti kéne nekem. -
blountex
senior tag
válasz balazs1022 #5 üzenetére
Samsungnál is csak élénk meg természetes mód között lehet választani. A54
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- iPhone 12 64Gb, Kék, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen