Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
masterful87 #94 üzenetére
Megy mindkét kamera a windowsos alkalmazással.
-
xgbcx
tag
válasz
masterful87 #69 üzenetére
-
onlineair
tag
válasz
masterful87 #66 üzenetére
De, pár töltés-merülés után majd kiírja (legalábbis nálam így volt)
-
masterful87
senior tag
válasz
masterful87 #62 üzenetére
Most néztem rá a lemezkezelésre.
Van 100 megás rendszerpartíció, 500 megás helyreállítási, és a maradék jut a 10-nek, ~14GB.
A telepítés utáni lemezkarbantartás előtt azt mondta, hogy a Win.old 10 gigás, és ő majd 11 gigát szabadít fel, aztán nem úgy lett.
Gondoltam majd a CCleaner. Marha lassan törölt, és ez se tudott valami sokat felszabadítani, nem lehet hinni neki.
A hibernálás kábé 400 megát jelent, ezt is próbáltam, ki is kapcsoltam.
A virtuális memóriával lehet még némi helyet nyerni, de 1 giga RAM mellé 1 giga igencsak el kél. Egyelőre másfél gigán hagytam.Szóval a lényeg, hogy win10 update után, tök tiszta, új rendszerrel, ccleaner után, hibernálás nélkül, 1,5 giga lapozófájllal komoly 5,75GB-om maradt a C-n. Vissza a régi szép időkbe, újra meg kell tanulni kis helyen elférni.
-
sz332
csendes tag
válasz
masterful87 #55 üzenetére
szerintem az csak az ellenség megtévesztése miatt volt
Rakj bele egy 16 gigás microsd kártyát, és csináld úgy, ahogy leírtam, úgy menni fog.
-
sz332
csendes tag
válasz
masterful87 #51 üzenetére
Nem kell parázni, több óra volt, mire a windows 10 felfrissítette magát. Én is megijedtem, amikor megakadt 3%-on, de továbbment. Igazából úgy kellene csinálni, hogy este felrakni, reggel pedig megnézni, hogy mi történt, és akkor nem idegesítené magát az ember feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest