Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy gépen elkezdtem egy letöltést, akkor egy másik gépen hogyan tudom folytatni, mit kell átvinnem a másik gépre, (természetesen a félig letöltött file-on kívül), illetve azt a gépet hogyan tudom rávenni, hogy folytassa
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Nem tudjátok,miért doble állandóan az Elite hub? A múlt héten minden jól működött, most pedig csütrörtök óta nem tusok belépni. Illetve belépek, de kb 1 perc múlva kidob, ''megszakadt a kapcsolat''
Egyébként Aktív mód, 4444-es port. router mügül vagyok
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Újabban a DC++ gyakran összeomlik, a köv. hibaüzenettel:
Bővebben: link
A 0.401 verziót használom, de kipróbáltam a legújabbat is, az is ugyanezt csinálja. WinXp SP2 van a gépen.
Tudja valaki, mitől lehet ez?
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest