- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
-
Loik
aktív tag
válasz
7Heads Drago #54 üzenetére
Mobil M + Net 5 GB csomagom van, amiért magentásként 4193 forintot fizetek havonta. Ebből van 2 db és egy Mobil S + Net 15 GB, meg ugye az otthoni szolgáltatások. Nem kell új előfizetést vennem ahhoz, hogy ennyiért ki tudjam hozni a telefont, elég, ha az egyik meglévőnek a hűségét meghosszabbítom 2 évvel.
Szerintem körbeértünk, túlragoztunk, ugorjuk át a témát.
-
7Heads Drago
veterán
Ha már magentás vagy minek új előfizu? Csak azért kössek új előfizut hogy vegyek valamit? Magyarul ez egy teljesen új költség lesz. 24x4193 Valahogy nekem még ez se az a nagyon megéri kategória. Mellesleg ettől a csomagtól flottában vannak sokkal olcsóbbak és ami többet ad mint ez.
Mellesleg rosszul számolsz, mert a 4193 csak a telefon díja, ahhoz még kell egy 490 ft-os net is ami plussz.
3-6 havonta cserélik a csomagokat és mennek is az árak felfelé. Szóval ha most ennyit fizetsz nem régen cseréltél. Fél évnél régebbi csomagnak biztos nem ennyi a díja. -
judas13
veterán
Az előlapi kijelző régen ugye pláne, de még most is szinte egy teljes értékű felület önmagában. Komoly.
-
Loik
aktív tag
válasz
7Heads Drago #50 üzenetére
Az 5990 forintból lejön a 30% magentás kedvezmény, így lesz 4193 forint a havidíj és a kedvezményt meglévő ügyfelek is igénybe vehetik hűséghosszabbítással. Nekem is ilyen előfizetésem van.
"Ez jónak tűnik, de az előfizu meg felmene 19.040-re"
Nekem egy árva fillérrel sem emelkedne a havidíjam, 3 otthoni és 3 mobil előfizetésre fizetek kb. 21500 forintot és ez maradna is.
Arról nem is beszélve, hogy nem kell minden előfizetésre új hűséget vállalni, elég 1 db mobil előfizetésre.
-
7Heads Drago
veterán
Na most csak neked megnéztem. 3 db otthoni meg egy mobil előfizuval fizetek 13.500-at most. Ha megvenném a fent említett telot kapnék rá 123.000 engedményt. Ez jónak tűnik, de az előfizu meg felmene 19.040-re és ezt 2 évig biztos fizetned kell. 24x5500 plusz, ebben mi a jó? Jah mondjuk az igaz hogy most 10gb netem van az felmene 15gb-re. Bár a 10 se fogy el.
Szart se ér a kedvezményük. Max annak aki amúgy is nagy csomagot használ, viszont annak is emelkedik csak%-an kevesebbet. A Zflip sot-ja meg vicc, a Razr sokkal jobb ebben.
-
Predatorr
őstag
válasz
kezdő laikus #27 üzenetére
De hát szelfizni úgy is lehet, legfeljebb kinyitom inkább. Vagy tegyék a szelfikamerát a.külső kijelzőbe.
-
Loik
aktív tag
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
-
Loik
aktív tag
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Én is magentás vagyok, 4193 forintos előfizetéssel ki tudnám hozni a Z Flip5-öt 172 ezer forintért, ha akarnám.
-
7Heads Drago
veterán
A Samsung előnye, hogy ott vannak a foldable modelljei minden operátornál
Igen de ha baj van vele akkor meg szart se ér gari és az operátor se. Na meg az én magán véleményem hogy szart se ér az operátorok kedvezménye. Ha kedvezményt ad emeli a csomag árát. Nekem magentában 3 db mobil csomagal vicc kedvezményt adott. A 10-12.000-es csomagjaik meg sose érdekeltek. Flottában lényegesen kedvezőbbek a havi díjak.
A SES kuponok-al együtt is drága a telo, ha szinte semmire se vonatkozik a gari. -
joey04
titán
pofás lett az ultra. hajtogatós nem kéne, de jól néz ki.
-
vence
aktív tag
válasz
[Anduriel] #43 üzenetére
A 10 %-ból talán kijön a biztosítás, a moto buds+ pedig 100 € fölött kezdődik, talán 120 inkább. (Ez egyébként BOSE cucc, ha jól tudom.)
Egy a gond, szerintem, csak AT címre szállítanak.
Mondjuk még erre is akad megoldás ...Szerintem ezeknek a kijelzője előbb tönkre mehet, mint a zsanér, ami állítólag acélból van!
-
[Anduriel]
aktív tag
Én ezért rendeltem az osztrák Motorola oldalon keresztül. Olcsóbb valamivel, mint az itthoni hivatalos ár, jár még 10% kedvezmény, ha feliratkozol a hírlevélre + egy moto buds+, de ami a legfontosabb volt, hogy lehet kötni rá 3 év balesetre is szóló garanciát. És így remélhetőleg 3 évre megvan a telefonom.
Előtte egy Z flip 4.em volt 1,5 évig, amit a Samsung szerviz nem akart megjavítani amikor elromlott, arra hivatkozva, hogy mechanikai sérülés van a telefonomon. Ez természetesen nem igaz, végig tokban volt és bárkinek bármikor megmutattam nem akarta elhinni, hogy valóban ezt írták.
A flipes kialakítás nagyon tetszett, de az itteni szervizzel való rossz tapasztalat miatt döntöttem, hogy kint veszem meg. Bár tudom, hogy ez sok embernek nem opció.
-
kbadam83
senior tag
válasz
[Anduriel] #41 üzenetére
Én is gondolkozok rajta, az az egy tart vissza, hogy az Ultra 40 jóval kevesebb nyitást bírt ki mint a Samsung Flip. Félős, hogy ennél is így lesz
-
[Anduriel]
aktív tag
Nagyon kíváncsi vagyok milyen telefon lesz, én ma rendeltem meg, hét közepén fogják várhatóan kiszállítani.
-
vence
aktív tag
Erre valók a "Specs" oldalak,
de talán a GSM Arena-n van a legjobb és leggyorsabb is!Ott standard - elég részletes - összehasonlítható, majdnem teljes specifikációkat lehet találni.
[ Razr 50 Ultra lMíg pl. hiába van ilyesmi a Telekom-nak is (természetesen csak az éppen kapható telókra), az adatok pontatlanok és hiányosak.
Az összehasonlító funkció meg kb. áttekinthetetlen és full használhatatlan. -
judas13
veterán
"hajítható"
Rekord döntésre mennek szerintem
A mobiltelefon hajító világcsúcstartó: Dries Feremans a 2014-es belgiumi bajnokságon nem kevesebb, mint 110,42 méterre dobta el a kezébe került készüléket – ez a távolság megegyezik egy futballpálya hosszával. Ez a hihetetlen teljesítmény azóta is világrekordnak számít. Alaposan fel van adva a lecke tehát a trónkövetelőknek.
https://bunteto.com/az-egyik-legorueltebb-sportesemeny-a-mobiltelefon-hajitas
-
janeszgol
félisten
Egy BB touchscreennel, de billentyűzettel lenne a legjobb.
Nem olyan hosszú, így kényelmesebb a zsebben. A nagy külső kijelző miatt nem kell egy batár nagy disznó ölő szarral zsonglőrködnöd, ha sms-t olvasom vagy üziket. Vagy ha csak hívsz.Szóval jók ezek. Ne az első generációból indulj ki, amiknek kicsi külső kijelzőik voltak. Azok haszontalan szarok.
-
Azie
őstag
nézem évek óta ezeket a flip mobilokat és nem értem, hogy a "menő, mert más, mint a sima" faktoron kívül mi az a use-case, ami eladja őket? miben jobbak, vagy csak akár vannak egy szintem egy hagyományos mobillal? ha a méret és form-factor miatt veszi valaki, nem lenne praktikusabb egy blackberry jellegű termék full touchsceennel? vagy akár egy 2024-esített communicator? o.O
-
oli83
tag
Kedves Szerkesztők
Minden nap szívesen vizslatom Nálatok mi történt a mobil világban.
Tudom rengeteg adat tartozik az új készülékekhez.
De ha lehet kérni, és rendelkezésetekre áll, a méretet és a tömeget mindig tegyétek bele a cikkekbe. Ezek segítennek behatárolni a készülékeket.
Jó viszonyítási alapok.Elöre is köszönöm.
Üdv.:
Oli83 -
Predatorr
őstag
Túl logikus lenne ezeken alulra tenni a külső kijelzőt, hogy ne rondítsanak bele a kamerák, vagy úgy túl egyszerű gyártani?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a leírást. Tetszenek. Szerintem se vészes az árazás ebben a kategóriában.
-
Elit3Zotya
addikt
Razr 40 ultra is gyönyörű volt pirosban, de ez a kisebb kávákkal még szebb lett.
-
beef
őstag
Vajon miért nem meri senki bevállalni a külső kijelzőnek az e-papírt?
-
moma
őstag
Továbbra sem értem mi az előnye ezeknek. Miért akarnám félbehajtani?
-
Loik
aktív tag
A garanciális ügyintézés lokális probléma a hírhedt TMX miatt. A Samsung előnye, hogy ott vannak a foldable modelljei minden operátornál, míg a Motorola esetében például a Telekom kínálatába a sima Razr 40 be sem került. Meg hát ugye a végtelen kuponozás a SES-nél, amivel pillanatok alatt 100-150 ezer forinttal olcsóbban meg lehet venni az új modelleket.
-
Szena67
aktív tag
Mivel a samsung mindig a vásárlóin igyekszik spórolni, így a végeredmény is olyan lesz, az esetleges garanciális ügyintézés ennek csak megkoronázása.
Ideje őket letaszítani a magas lóról. Szerintem a moto coolabb lett már az elődmodellnél is, mint bármilyen samsung tákolmány, ez a mostani meg még jobb lett
-
Kawauso
aktív tag
A tavalyi Razr 40 elvileg 360eFt-on nyitott. A mostani átlagára 250eFt körül van, de 10-20eFt-tal olcsóbban is be lehet szerezni már megbízható helyekről.
A tavalyi Razr 40 Ultra elvileg 440eFt-on nyitott. A mostani átlagára 360eFt körül van, de aki nem fél a "sufni" boltoktól, az 270-280eFt-ért is fellelheti.
Látva az 50-esek indulóárait... Szeretek várni.
-
vence
aktív tag
"... kellően szívósnak tűnt, persze hajítástesztet nem végeztünk."
Mióta végeznek a telókkal hajítástesztet ???
Lemaradtam valamiről?Aki nagyon türelmetlen: >> Ultra - Teszt
[link] -
eventus
veterán
Sajnos már nem olyan egyedi, mint a 2019-es modell. Semmi razr nincs benne.
-
Loik
aktív tag
Akiket érdekelnek a méretek:
Razr 50 - nyitva 171.3 x 74 x 7.3 mm, csukva 88.1 x 74 x 15.9 mm
Razr 50 Ultra - nyitva 171.4 x 74 x 7.1 mm, csukva 88.1 x 74 x 15.3 mmNagyon jó telefonok lettek. Mondjuk ha én flip telefont vennék a gyártótól, akkor a tavalyi Razr 40 Ultrát választanám 350 ezer forintért.
-
janeszgol
félisten
Már bocsi, de ez hol horror árazás? Persze félmillió, de egy technológiai csoda, ellenben az általánosan itt tanyázó többi telefonnal.
Ha még a kamera és a szoftver is rendben lesz, akkor simán ajánlható telefon lesz.
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon vagányul néz ki!
-
roli543
őstag
Az Ultra valami elképesztően gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest