Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
Naponta ránézek a frissítésre, nekem zen8-ra még nem ért ide.
-
NoEmpty
csendes tag
Még nekem se mutattja. Szintén Z8.
-
bollokcs80
Korrektor
Z7 Pro vajon megkapja még?
B.Cs.
-
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Ez engemet is érdekelne .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kincsesss
junior tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Nem kapja meg. De ettől még a valaha készült egyik legjobb androidos telefon marad! Nekem 2 példány is van belőle. Semmi pénzért nem adnám el őket!
Samsung Z Fold 3 Asus Zenfone 7 Pro
-
Kincsesss
junior tag
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Sajna nem. Talán még biztonsági frissítést kaphat.
-
-
Kincsesss
junior tag
-
fatty
aktív tag
Megvarom az OTA frissitest, de a turelmetlenebbek letolthetik
Android 13 Changelog: (DeepL forditas)
1. Kérjük, készítsen biztonsági másolatot az adatairól, mielőtt frissítene az Android 13-ra. Ha a hivatalos szoftvercsomaggal szeretné visszaváltani a készülék szoftververzióját Android 12-re, akkor ez törölni fogja az összes adatot a készülék belső tárhelyéről.
2. Android 13-ra frissített rendszer
3. Átalakított mobilkezelő, névjegyek, telefon, segélyhívó tárcsázó, fájlkezelő, számológép, óra, galéria, időjárás, hangrögzítő, beállítások, adatátvitel, helyi biztonsági mentés stb.
4. A Gyorsbeállítások panel, az értesítési tálca és a hangerő panel Android 13 dizájnhoz igazítottuk.
5. Hozzáadta az értesítési engedély funkciót. Az egyes alkalmazások engedélyét az Alkalmazások és értesítések beállításaiban állíthatja be.
6. A rendszer vágólap hozzáadta az "Automatikus törlés" és a szerkesztő funkciókat.
7. Hozzáadta a QR-kódolvasó opciót a zárolt képernyő parancsikon funkcióhoz, valamint a Vezérlés zárolt készülékről funkciót a Biztonság és zárolt képernyő beállításban.
8. A Digitális jólét beállítás szerint a rendszer színsémája beállítható úgy, hogy a lefekvési idő opcióval automatikusan átkapcsoljon.
9. A gesztusnavigáció kiválasztásakor a Vibráció és haptikus erősség beállítása, a Megjelenítés és betűméret beállítása, valamint a navigációs fehér sáv szélessége/hossza beállítása.
10. A Telefon blokkolt számok beállítása a telefonban a készleten lévő viselkedésre módosult. Nem fogadja a blokkolt számokról érkező hívásokat és szövegeket.
11. Eltávolították a Hívás időtartama beállítást
12. Az eredeti Stílus beállításokat lecserélte az új Háttérkép és stílus beállításokra - Eltávolította az alak opciót, támogatja a tematikus ikonokat, és a rendszer színét kékre állította vissza.
13. Hozzáadva a link gyors megosztás funkciót az ASUS Launcherben.
14. Hozzáadva az Asus testreszabási beállítások beállítása. Lehetővé teszi a gyakran használt testreszabási beállítások gyűjteményének alkalmazását egyetlen kattintással.
15. Eltávolította a "Nyugodt" és az "Elegáns" opciókat a bekapcsológomb menü stílusának beállításában.
16. A telefon alkalmazásban a tárcsázó és a kapcsolatok adatlapjának kialakítása a világosabb információmegjelenítés érdekében kiigazításra került.
17. Néhány harmadik féltől származó alkalmazás még nem kompatibilis az Android 13-mal.
18. A rendszer üzemmódok frissítése a legújabb verzióra, beleértve a "Nagy teljesítményű", "Dinamikus", "Tartós" és "Ultra tartós" üzemmódokat. A Game Genie is a legújabb verzióra frissült, hogy lehetővé tegye a játékokban a rendszermódok gyors váltását.[ Szerkesztve ]
-
Brekii
tag
:-) Azért azt tegyük hozzá hogy neked :-). Azért sok vannak hiányosságai amik másokat zavarnak. Nem menjünk messzeb például engem. IP védelem nincs, nekem túl nagy, nincs vezetékmentes töltés, fényképezőben is volt jobb és még nem is volt olcsó. Ráadásul a frissítések sem úgy jönnek ahogy illene.
[ Szerkesztve ]
-
Kincsesss
junior tag
IP engem nem érdekelt soha. Vezetékmentes töltés pláne. Amit a fotósképességről írsz, az nem igaz. 2020 legjobb fotós mobilt címet is nyert. S22 Ultrát abszolút képminőségben megveri. Volt olyan Samum. Állítom, hogy a Snapi 865+ procinál nincs jobb azóta sem. Túl nagy? Hmmm. Pont jó méret. De ez ízlés dolga. Frissítések terén igazad van. De, ha jól működik, nem tökmindegy? Az ára nem volt elrugaszkodott. Persze, én elfogult is vagyok.
-
Remélem az Asus hosszútávon is marad a mobilpiacon, nagyon megvagyok velük elégedve.
-
fatty
aktív tag
Nem bírtam ki, feltettem a 13-at.
Leginkább megjelenítési beállítások bővültek, még kicsit kevesebb ram-ot eszik.
+ Képernyőszéli eszköz, ami egy gyorselérés alkalmazásokhoz.
+ Lehetnek kis gombok az értesítési sávban, az ovális helyett.[ Szerkesztve ]
-
Kincsesss
junior tag
Ha valakit érdekel. Feltettem egy szinte új Zenfone 7 Pro- t.
[ Szerkesztve ]
-
zenekes
csendes tag
Üdv,megjött a system update/OTA/kb.1.3Gb/zen8
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Zenfone 8 kellemesen kompakt volt, a Flip hajlítható panel nélkül is különleges.
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max 256GB. K0152
- iiiF150 B2021 Strapabíró okostelefon
- Eladó jó állapotú, 64GB-os fehér iPhone XR
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest