Hirdetés
Hirdetés
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Ezzel a nagy kivágással is kezdhetne valamit az Apple, és nem szoftveresen, hanem fizikailag. Videós tartalom-fogyasztás során zavaró lehet.
-
Hallosz
senior tag
Valójában már ott sincs igazán hová fejlődni, ezért csepegtetik az "újdonságokat"
Kíváncsian várom a híreket a Type C port sebességéről. Ha hinni lehet a pletykáknak, a "kicsikben" ugyan olyan lassú lesz mint a jelenlegiekben a Lighting csati.
(nesze neked EU ,i..) -
sfdrakex
nagyúr
Nincs olyan képem amit féltenék ha kikerülne, így mehet minden felhőbe. Viszont ha valaki ezt nem szereti, vannak olyan appok, amikkel WiFin lehet szinkronizálni otthoni gépre. Szóval ehhez se használnék kábelt, de megértem ha más igen. Nem vagyunk egyformák.
Sokkal durvább, hogy sokan még sehova nem szinkronizálnak/mentenek és minden telefonhoz új mail címet regisztrálnak… 😁
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
DS39
nagyúr
Igazából a megoldás egyszerű, kell egy diszkrét káva felül egyenletesen végig, amiben az összes szenzor, hangszóró elfér.
(S8 vagy S9 design)
Tök felesleges ez a full kijelző fétis a gyártók részéről, amikor csak lyukasztással tudják ezt megoldani.Androidos telefon esetén is gagyi a punch hole de legalább kevés hasznos területet vesz el.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Nem, hiszen nem csak az kerül oda, hanem az appok tartalma is.
Ez az alap probléma, hogy full screenben egy videó, egy játék, stb képébe bele fog lógni a kivágás.
Ha OS szinten meg lenne oldva, mint anno a Huawei-nál hogy tényleg semmi ne terjedjen ki oda, akkor oké. Most csak egyes appok esetén kapcsolható, de hol jó, hol nem. (Androidon)
Pont ezért gondolom jobbnak a fizikai sávot. (Kis káva)iOS-en meg őszintén, mi értelme, hogy a kapszula felett van egy kis résznyi kijelző? Csak oldal irányban jobban belelóg a kivágás a tartalomba. (Videó, játék, stb vízszintes nézetben)
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Kicsit bánt, hogy lyuknak, kivágásnak nevezitek a Dinamikus Szigetet.
Pedig nagyon hasznos szerintem a mindennapokban!ohwait
-
Felesbandi
senior tag
A legjobb megoldas talan (ha mar a szigetnek maradnia kell) a keparany minimalis valtoztatasa lehetne. Ha picit hosszabb lenne a telo, ugyanugy megmaradhatna a kivagas es mellette az ikonok kava nelkul, dontott allapotban meg nem logna bele a videokba.
Mondjuk en nem szeretnek Sony modra hosszabb keparanyt, szoval magam ellen beszelek.
-
joey04
titán
de az eu nem a sebesség miatt nyomatja az usb c-t. mondjuk amúgy is bullshit, de nekem mindegy melyik van.
-----
de akkor most tényleg az lesz, hogy a normál kamera után az 5x jön mint a pixelben? az nem valami jó... vagy legyen akkor egy köztes zoomkamera is, vagy legyen egy find x6 pro féle zoom.
-
Cecevok
tag
Normális Pro/manuális kameramód igazán lehetne már bennük, meg Raw formátumban fotózás a Pro modeleken kívül is...
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
Orcsi
aktív tag
En se dugok semmit sehova feleslegesen regota, es en is szeretem otthon latni a fotokat … erre van a NAS meg a DS Photo…. Jo WIFIvel nem egy nagy problema eszrevetlenul teszi a dolgat… mondjuk Synolgy NAs kell hozza… de hat az meg van … hat akkor hasznaljuk
Same shit, different day!
-
p2pp
őstag
Lassan 1 hónapja van meg az Iphone.
Előtte sosem volt még.
Még 1x sem csatlakoztattam a PC-re.
Pedig a Droid időkben naponta többször is.
Torrent a mobilon amikor szükség volt rá.
Minden is a felhőben van most.
HDD sem bírta, SSD sem, Blu-ray lemez a
szekrényben 5 év után annyi.
Senki sem bántotta. Mégsem olvasta
be 5 év után semmi! Volt 2 különböző márka is pedig.
Ez van. Van 3 felhőm az égen. 😀Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
BoneDragon
veterán
válasz hegedus001 #24 üzenetére
ájfon mellé már nem telik ilyenekre, ott az enkór
-
xsjado93
senior tag
Ember 2023-ban is léteznek eltérő felhasználói igények és ha mondjuk fontos a hangminőség, akkor pl egy USB Audioplayer Prot használ az ember, ott meg hiába van pl TIDAL implementáció, nem lehet offline-ba menteni a zenéket, ha nincs net, abból tudsz gazdálkodni ami a telefonodon van.
Tény, ha iPhone-od van és nem vagy mazochista, akkor kerülöd a zene másolást (főleg, ha az állományod nagy része flac-ben vanYour life is a lie.
-
xsjado93
senior tag
-
törölt tag
Pl én....
-
neopeti
tag
Különbséget nem is fogsz hallani, mivel az apple csak egyetlen , az SBC nevű kodeket támogatja.
Tehát az apple fülese a legprimitiveb ebben a tekintetben (is) -
aktív tag
Első bekezdéshez:
Amint azt az imént A Molyember megírta, a valóság nem találkozik az elképzeléseddel.
Második bekezdéshez:
Nincs azzal baj, hogy te a felmásolás híve vagy. (A stílusod más kérdés, az bizony nem állja meg a helyét ezen a fórumon.) Megmondóemberként praktikus volna, ha hozzászólás előtt tájékozódnál, és nem írnál valótlant.
A Windows alatt van lehetőség felhasználó-barát módon, könnyedén másolni zenét, képet, videót az iPhone-ra, ehhez csupán a 3uTools nevű kis program szükséges.
Elfogadom, hogy te a másolás pártján állsz, én pedig operációs rendszertől, gyártótól függetlenül korábban is inkább a stream-et kedveltem. Egyik ilyen szolgáltatás díja sem mellbevágó, szerintem érdemes előfizetni. Plusz érdemes kulturált módon kifejezni magadat. -
hankock
tag
Csak sikerült a torrenezést és a lopást összekapcsolni.
Mindezt úgy, hogy Magyarországon a torrent egyáltalán nem bűncselekmény, és fizetsz Artisjus-t díjat is minden adathordozó után. (pl. a külső vinyora is, amin a családi fotókat tartod) -
kakuk.tamas
addikt
“Magyarországon a torrent egyáltalán nem bűncselekmény”
Ezt a baromságot mégis honnan vetted?
Amint egy bájtot is visszatöltesz, már törvényt sértettél.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hankock
tag
A baromságot onnan vettem, hogy a torrentezés legális, illegális dolgokat feltölteni/letölteni nem legális.
Tudod olvasni, megérteni, nem kifordítani, megcsócsálni. -
sfdrakex
nagyúr
-
p2pp
őstag
válasz hegedus001 #28 üzenetére
Az esetek 99.99%-ában bizonyítottan nincs hallható különbség FLAC és MP3 között
Aki ezt mondta csak sajnálni tudom.
Akkor csak az Én fülem nem jó, mert nem véletlen van mindenem Flac-ben.
Csak 1x kellett meghallgatnom 1 számot Flac-ben.
Azóta az mp3 részemről kuka.
Ahogy Hofi mondaná: - Ég és Föld a különbség (számomra)Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Felesbandi
senior tag
Emlekszem amikor mindenfele speckokra meg technikai dolgokra hivatkozva mondták korábban itt nekem, hogy a Galaxy Buds-om hiába olcsóbb, jobb hangminőséget tud majd mint a berendelt AirPods-om... Aztán azóta nem is használom, mert az AirPods (nyilvan joval dragabban, de papiron rosszabb speckokkal, akarmik is legyenek azok mert fingom nincs az ilyenekrol) korberohogi a Buds-om.
Keves ember fule hallja ki a kodekeket...
-
A Molyember
tag
válasz Felesbandi #47 üzenetére
Plane, hogy ebben is baromsagot beszel, az SBC kodek magasan az Apple altal hasznalt AAC felett jar, de ez a teny sem zavarja ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen