Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dreame A1 - por helyett a fű is jó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- VoLTE/VoWiFi
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Hirdetés
-
Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
it Az Apple-nek meg kell nyitnia a rendszereit a riválisok felé, ebből az EU nem enged.
-
Edifier R1600T III 2.0 Aktív hangfal
lo Tegnap érkezz meg az új hangfal rendszer. Egyrészt azért esett rá a vásárlás, mert ajánlott, másrészt van hozzá...
-
Érkezik a Redmi Watch 5 Lite
ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Várós. Az első része is szuper volt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tibaimp
nagyúr
Ennek a csapatnak, vagy magának a játéknak van köze (pl.: törés fizika) a BeamNG.drive-hoz vagy a FlatOUT-hoz?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
D.Va
senior tag
Beamhez nincs közük, a Flatout 1+2-t ők csinálták.
Apropó vagy 2 hete frissítették az eredeti Falatout 1+2+Ultimate Carnage részeket STEAM-en, így már gond nélkül futnak mai hardvereken + javítottak a képernyő kezelésen, mos tmár működik normálisan a szélesvásznú mód, illetve a HD felbontások.
Illetve per pillanat valami 1-2 Euróért meg lehet venni a régi részeket. -
addikt
Igen, igen. IGEN!
Jöhet megveszem!Hajrá! a Wreckfestbe is tök jó volt (még most is) ünnepekkor beleölni órákat, multija is rendben van, mai napig probléma nélkül működik a matchmaking és jókat lehet állatkodni.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Segal
veterán
+ játékkártyákat is kapott
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kylesa
aktív tag
Nem szoktam teljes áron új játékot venni, de ez esetben szerintem kivételt fogok tenni.
Az első résznek már az early acces verziójába (amikor még Next Car Game volt a neve) beletettem anno 100 órát.it's a danger pretty here in Night City
-
addikt
A Wreckfest kitűnő játék, kedvenc autós játékom talán!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
blountex
senior tag
Trailert hogy nem tudnak manapság csinálni....
Bealudtam konkrétan rajta, még az első részé is jobb, de az se az igazi.
Sokkal veretősebbre számítottam, legalább egy ilyenre#7 Kylesa
Az a cím kezdetekkor, de rég is volt már#3 D.Va
Ez tök jó hír, kár hogy nem akciós már. Gondolom akkor a "games for windows live" se kell már hozzá. Majd legközelebbi akcióban[ Szerkesztve ]
-
deltaa97
tag
Ez egy nagyon jó hír, az első rész is szuper volt.
Azóta kijött egy hasonló játék (Trail Out) orosz környezetben, azt is érdemes kipróbálni annak aki bírja a műfajt.Xiaomi 12X 8/128 GB Grey | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
maputo
tag
A Wreckfest pont amiatt jó, mert bár arcade, egész komoly fizika van alatta. (On topic: Remélem most nem mennek el abba az irányba, mint a Flatout 1>2 között.) Na a Trail Out-ból pont a fizika hiányzik. Hiába szeretném én benne a keleti autókat, ha minden kiszámíthatatlanul visekledik. Vagy úgy kanyarodik, mintha sínen menne, vagy random megpördül. Az ütközések fizikája meg külön vicc. Komolyan nem értem, hogy állhat 80+ százalékon az értékelése Steamen.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Hát igen, emiatt is volt furcsa. Meg az akkori rallys játékokhoz mérten túl "légies" mozgásúak voltak az autók. De gondolom a régi kocsik miatt csinálták ilyenre.
(Mint amikor sok Need for Speed után kijött az NFS Porsche, és merőben más volt, mint a korábbiak. Lassabb, technikásabb, lomhább, alulkormányzottabb). -
BiP
nagyúr
A Hot Wheels Unleashed-et (még az elsőt) néztem, de nekem túl sok volt benne a drift. Meg sokszor nem jó helyen volt a kamera, úgyhogy blindre kellett vennem a kanyart. Amúgy baromi látványos játék, jó grafikával, jól kidobolgozott kocsikkal, lehet, hogy teszek még egy próbát.
De alapból nekem kicsit őrült száguldás volt. Emiatt pártoltam el a Trackmania-tól is idővel, az is elment ebbe az irányba. Erre a féktelen rohanásra ott vannak a Wipeout-féle játékok. (pl.Redout)[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
Nekem épphogy azért nem tetszett (annyira) a Wreckfest, mert a Flatout 2-höz képest kevésbé árkádra vették a figurát. Aki tolta az early access-szel, az emlékezhet, hogy patchenként változott az, hogy inkább árkádos, vagy inkább szimulátoros irányítást kap a WF. A vége a mostani* verzió lett: hiába van tele a pálya rombolható elemekkel, mindig inkább kikerültem őket, ha lehetséges volt, mert többet vesztettem, mint nyertem rajtuk, ezzel nekem kinyírták a Flatout 2 szellemiségét - ahol ugye a nitróhoz muszáj volt törni-zúzni, de ott nem vesztettem rajta, ha összedöntöttem egy táblát, tehát mehetett a zúzda rendesen. A Wreckfestben ha nekiálltam kerítést döntögetni, rácsesztem, az ellenfelek otthagytak a francba. Ez nem volt jó irány szerintem (miért írtak egy király fizikai motort és törésmodellt, ha egyszer büntet a rendszer, ha használjuk őket?), és nagyon remélem, hogy a Wreckfest 2 fizikában sokkal jobban hajaz majd a Flatout 2-re.
*(Utoljára vagy három éve toltam a Wreckfestet, lehet, hogy azóta már jobb a helyzet.)
[ Szerkesztve ]
it's a danger pretty here in Night City
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen