- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Ahogy írtam fentebb is neked egy másik programmal zároltad le korábban ezeket a fileokat, ha elfogadod ha nem.
Nem értek hozzá, így elhiszem.

-
szabonagyur
félisten
Végül ironikus módon a 3uTools-on belül leszedett Itunes oldotta meg. De ilyen egy hülye rendszert mint az IOS, komolyan elképesztő. Nem tudsz törölni semmit, csak szinkronizálni lehet a tartalmat, és ha van eltérés, akkor átírja a mobilon úgy, hogy az passzoljon a szinkronizálandó könyvtárhoz. Így aztán, mivel abban nem voltak benne ezek az ezeréves képek, azokat a mobilról letörölte.
Értem mögötte a logikát, de az Applenél azt jelenti az egyediség, hogy mindent hátulról és fejen állva közelítsünk meg, mert ami eddig működött, szemből és egyenesen, az unalmas.
Ahogy írtam fentebb is neked egy másik programmal zároltad le korábban ezeket a fileokat, ha elfogadod ha nem.
-
ripla
addikt
Végül ironikus módon a 3uTools-on belül leszedett Itunes oldotta meg. De ilyen egy hülye rendszert mint az IOS, komolyan elképesztő. Nem tudsz törölni semmit, csak szinkronizálni lehet a tartalmat, és ha van eltérés, akkor átírja a mobilon úgy, hogy az passzoljon a szinkronizálandó könyvtárhoz. Így aztán, mivel abban nem voltak benne ezek az ezeréves képek, azokat a mobilról letörölte.
Értem mögötte a logikát, de az Applenél azt jelenti az egyediség, hogy mindent hátulról és fejen állva közelítsünk meg, mert ami eddig működött, szemből és egyenesen, az unalmas.
-
mentor_4
tag
-
szabonagyur
félisten
Ja nem, hátulról előre kivezetni, pl asztali dokkoló szerű.
Mert azt mással csináltad, 3uToolst nézd meg, hátha.
-
szabonagyur
félisten
Előlapi kivezetésből?
Ja nem, hátulról előre kivezetni, pl asztali dokkoló szerű.
-
ripla
addikt
Ez szimplán hardveres dolog, ezer éve fennálló probléma, hogy első USB szinte dísznek van és nem csak telefon, bármilyen USB eszköznél.
Sok háznak az első USB inkább dísz, mint használható valami.
Viszont a régi szinkronizált tartalmakat ez sem engedi letörölni.
Exportálni tudom, de törölni a telefonról nem. -
E.Kaufmann
veterán
Külön vásárolhatóból aminek van saját tápellátás vannak jók úgy tudom.
Előlapi kivezetésből?
-
szabonagyur
félisten
Na ja, nem tudom, milyen kanócot használnak sok háznál (gondolom se megfelelő csavarás se a gyorsabb érpárok külön árnyékolása nincs meg) az előlapra (Rajintekkel is volt gondom, annál drágább házam nem volt), mert próbáltam már külön kártyát venni, arról bekötni, meg a kábelt körbe aluszalagozni, azt földelni, ferrit gyűrűket is próbáltam, de semmi haszna. A külön vásárolható hátlapi USB 3.0 kivezetések is ugyanilyen vackok.
A márkás gépekben meg sokszor az előlap is az alaplap része.Külön vásárolhatóból aminek van saját tápellátás vannak jók úgy tudom.
-
E.Kaufmann
veterán
Ez szimplán hardveres dolog, ezer éve fennálló probléma, hogy első USB szinte dísznek van és nem csak telefon, bármilyen USB eszköznél.
Na ja, nem tudom, milyen kanócot használnak sok háznál (gondolom se megfelelő csavarás se a gyorsabb érpárok külön árnyékolása nincs meg) az előlapra (Rajintekkel is volt gondom, annál drágább házam nem volt), mert próbáltam már külön kártyát venni, arról bekötni, meg a kábelt körbe aluszalagozni, azt földelni, ferrit gyűrűket is próbáltam, de semmi haszna. A külön vásárolható hátlapi USB 3.0 kivezetések is ugyanilyen vackok.
A márkás gépekben meg sokszor az előlap is az alaplap része. -
szabonagyur
félisten
-
ripla
addikt
Vagy nem telefon hiba, hanem másik oldalon hardver/szoftver.
Várjál, most hátra dugtam be a kábelt, így látja.
...
Ezt a hülyeséget is megszüntethetnék már, hogy elől nem látja, hátul meg igen... -
szabonagyur
félisten
Nem működik. Akármit csinálok, nem csatlakozik a telefonhoz, Connection Timeout van folyamatosan. Már leszedettem vele az Itunes-t is, utána ujrainstalláltattam vele a drivereket, utána kérte hogy megint húzzam le a mobilt majd dugjam vissza, továbbra is Connection Timeout. A "Megbízható" használata az első összedugásnál megvolt, kódot is kért, arc felismerést is, a telefont továbbra sem látja. Tényleg nincs több ötletem, csak a gyári reset.
Vagy nem telefon hiba, hanem másik oldalon hardver/szoftver.
-
kriszpontaz
veterán
Ez frankó, köszi a tippet. Kerestem már ilyet de hogy nem találtam meg ezt nem tudom.
-
ripla
addikt
Amikor rádugod a telefon feldobja, hogy add meg a kódod, van hogy 2X is feldobja és meg kell adni, de ezt ki is írja.
Ha évekkel ezelőtt kerültek rá az simán lehet a 3uTools vagy hasonó eredmény.
Nem működik. Akármit csinálok, nem csatlakozik a telefonhoz, Connection Timeout van folyamatosan. Már leszedettem vele az Itunes-t is, utána ujrainstalláltattam vele a drivereket, utána kérte hogy megint húzzam le a mobilt majd dugjam vissza, továbbra is Connection Timeout. A "Megbízható" használata az első összedugásnál megvolt, kódot is kért, arc felismerést is, a telefont továbbra sem látja. Tényleg nincs több ötletem, csak a gyári reset.
-
kriszpontaz
veterán
Előlapi USB csatlakozó helyett használj hátlapit, pláne, ha épített géped van, mimózább tud lenni az előlapi, még ha csak USB2 is, legalább is 3 féle házban 2 féle alaplappal ezt tapasztaltam
A hátlapin van minden esetben, de tök mindegy notebook vagy asztali gép, mindenhol szétdob. iPhone 13/13 mini, 14 pro tök mindegy.
aujjobba: HEIF-ként másolom, de amúgy még a live fotó is ki van kapcsolva hogy ne mini videó + előnézeti képpel kelljen szívni. Ezt utálom a legjobban ebben a telefonban. De megnézem, köszi! -
aujjobba
addikt
Inkább azt oldanák meg hogy az USB kapcsolat ne dobja el magát képek lementése alatt 1 percenként...az bezzeg nem fontos.
En ezt mar lattam evekkel ezelott, az volt a gond, hogy az iphone-on be volt allitva az automatikus konvertalas, HEIC formarol masolas kozben konvertalt JPEG-re es ilyenkor dobalta igy a kapcsolatot ahogy irod.
Allitsd at eredeti formaban atvitelre, akkor a HEIC fajlokat atviszi ahogy vannak.
Beallitasok / Appok / Fotok / Atvitel Macre vagy PC-re / Eredetik megtartasa
-
Shyciii
veterán
Mondjuk én jobban örülnék ennek ha iOS és Linux között működne ez, meg az AirDrop. És nem, nem a Localsend a megoldás, az csak egy kerülőutas végső megoldás.
-
gyovaY
újonc
Már csak az kéne, hogy az ökoszisztémán belül működjön következetesen. Monterey óta használok Macet, a vágólap azóta is hit and miss.
-
szabonagyur
félisten
Amikor rádugod a telefon feldobja, hogy add meg a kódod, van hogy 2X is feldobja és meg kell adni, de ezt ki is írja.
Ha évekkel ezelőtt kerültek rá az simán lehet a 3uTools vagy hasonó eredmény.
-
ripla
addikt
Nem volt véletlenül egy 3uTools-n keresztüli telefon mentése/költöztetésed valamikor?
Sok éve annál sikerült elérnem olyat, hogy bizonyos képek írás védetté váltak.
Amúgy mit takar a nem látja? Ugye van egy "driver" is aminek fel kell kerülnie Windows-ra.
Évekkel ezelőtt kerültek rá, már nem emlékszem hogyan. A nem látja azt jelenti, hogy fut Win10 alatt az Itunes, rádugom usb-vel a telót a gépre, és nem történik semmi.
-
szabonagyur
félisten
+ xsjado93
Ott van a kép a telefonon, de nincs kuka ikon, nem lehet törölni. Windows alatt meg hiába használok hivatalos PC-re fejlesztett Itunes-t, nem is látja a telefont.
Mivel nem találtam semmilyen megoldást, csak a gyári reset segítene, de túl sok minden más van a telón, így azt nem szeretném. Komolyan nem is értem ezt a hülyeséget hogy nem engedi törölni.Nem volt véletlenül egy 3uTools-n keresztüli telefon mentése/költöztetésed valamikor?
Sok éve annál sikerült elérnem olyat, hogy bizonyos képek írás védetté váltak.
Amúgy mit takar a nem látja? Ugye van egy "driver" is aminek fel kell kerülnie Windows-ra.
-
E.Kaufmann
veterán
Inkább azt oldanák meg hogy az USB kapcsolat ne dobja el magát képek lementése alatt 1 percenként...az bezzeg nem fontos.
Előlapi USB csatlakozó helyett használj hátlapit, pláne, ha épített géped van, mimózább tud lenni az előlapi, még ha csak USB2 is, legalább is 3 féle házban 2 féle alaplappal ezt tapasztaltam
-
vadkörte
addikt
-
ripla
addikt
Ezt nem teljesen értem. Sosem volt ilyen jellegű problémám, az Itunes is mindig stabil volt (bár évek óta nem használtam, mivel Mac-re vlátottam)
Mi az, hogy nem tudsz ezer éves képeket törölni? Nem látod, de a telefonon meg igen?+ xsjado93
Ott van a kép a telefonon, de nincs kuka ikon, nem lehet törölni. Windows alatt meg hiába használok hivatalos PC-re fejlesztett Itunes-t, nem is látja a telefont.
Mivel nem találtam semmilyen megoldást, csak a gyári reset segítene, de túl sok minden más van a telón, így azt nem szeretném. Komolyan nem is értem ezt a hülyeséget hogy nem engedi törölni. -
kriszpontaz
veterán
-
hegedus001
senior tag
Ezt nem teljesen értem. Sosem volt ilyen jellegű problémám, az Itunes is mindig stabil volt (bár évek óta nem használtam, mivel Mac-re vlátottam)
Mi az, hogy nem tudsz ezer éves képeket törölni? Nem látod, de a telefonon meg igen? -
xsjado93
senior tag
Telefonról próbáltad már? Az Xs-emig visszamenőleg tudnám törölni az összes fotót.
-
ripla
addikt
És akkor végre megoldódna az is, hogy ezer éves képeket törölhessek az Iphone-ról? Mert erre a mai napig nem találtam működő megoldást, Itunes nem is látja a mobilomat, ami egyszerűen nevetséges egy ekkora cégtől 2026-ban. Vagy erre még mindig ne számítsak?
-
E.Kaufmann
veterán
-
janeszgol
félisten
Na, végre egy értelmes fejlesztés mindkét cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- The Commodore (C64) Maxi Micro Console + Joystick (Retro Console System)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B250M i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 460W

Exportálni tudom, de törölni a telefonról nem.
...