- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
BluEyes #1495 üzenetére
Szívesen
Amit te linkeltél maghőmérőt, az pl. az alin pár száz forintal olcsóbb, szállítással wámmal áfával, sajnos ez van a július elseji rendelet óta. De azért még így is sok termék jóval olcsóbb mint egy hazai web ábc -ben.
Sok sikert az új szerkezethez, majd jöhet egy két fényképes beszámoló
Kesztyűnél én is a hegesztő kesztyűre szavazok, én is ezt használom vastag marhabőr hegesztő kesztyű
Brikett és faszén terén olvass vissza, beszéltük már hogy melyiket mire érdemes használni. Brikettnél én a weber -re esküszöm (ha már szeretsz rendelni akkor most itt a legolcsóbb) de minap írtam itt hogy véletlen vettünk egy zsák lild - brikettet és aránylag jól teljesített, első próbának szerintem tökéletes lesz neked is.#1498 stickermajom
Ha van kárpitos ismerősöd akkor menj el egy kárpitos kellék boltba és keress kültéri vízlepergető anyagot. Én a hintaágyra 6 éve csináltattam a kárpitosommal új huzatokat, azt hiszem "oxford" volt az anyag neve. Tökéletesen bírja az üllő rész és a tetőrésze is amit állandóan süt a nap. Szerintem cirka landmann árban kijön és olyan lesz fazonra amilyet szeretnél, na meg tartós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest