Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mégsem a Samsung gyártja az iPhone SE paneleket?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Ha nem túl drágán akarod, akkor megcsinálod magadnak, ettől valamivel olcsóbban kijön. Ezzel amit linkeltél csak pár gond van. Egyáltalán nem szabályozható a levegő bevezetése és a füst (huzat) elvezetése.
Márpedig a füstön sütés (BBQ) megkívánja a min 110°C - max 150°C közti hőtartományt, azt pedig csak a levegő adagolásával tudod szabályozni. Gillezni vagy pizzát sütni ettől még tökéletes lehet.
Mellékelek egy fotót azén tavaly készült UDS-em ről. Kb 40.000 Ft-ba fájt meg némi anyagbeszerzés és pár óra barkácsolás. Ja a szakmám nem lakatos.A következő képen, fűszeres sajtkrémmel töltött Jalapeno paprikával töltött fűszeres csirkemell látható, Bacon szalonnába tekerve, a fenti füstölőben készítve.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Bár ha egy évben csak pár alkalommal használnád, akkor még egy gömb grill is megfontolandó lehet, mint pl. ez vagy ez
A tűzrakó rácsra beteszel egy tégla alakú vizes edényt egyik oldalra, feltöltöd 3/4-ig meleg vízzel, melléborítod a kéményből a faszén parazsat, sőt jobb ha 2/3 faszén és 1/3 parazsat rá a száraz füstölő fát, beteszed a sütő rácsot és a füstölni kívánt húst a vizes edény fölé pakolod.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?