-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Felmentünk végül, kétszer álltunk meg egyszer az elején aztán meg amikor picit lemaradt barátnőm. Végül ilyen város nézős túrázgatós biciklizés lett .
A Boráros téren majdnem elütöttem egy kutyát már a kerekem alatt volt épp nem mentem át a gerincén, nem a kutyát szidom hanem a hülye gazdáját, hogy egy ilyen hülye kutyát miért enged el a pórázról, főleg ha látja, hogy ott biciklisek közlekednek.Összességében jó volt
Olyat vettünk észre barátnőm biciklijénél, hogy ha erősebben terheli akkor a váltó elkezd magától váltani vagy olyan mintha szalajtana, ez mitől lehet?
-
cekkk
veterán
Köszi nektek a választ!
Ilyen estben mit érdemes csinálni, kivenni esetleg pár szemet vagy új láncot vegyünk?
-
cekkk
veterán
válasz Packersbay #5703 üzenetére
Hát csak oda munka időben nem tudunk elmenni sajnos ennyi a baj
Mesterbikeról van valami vélemény?
-
cekkk
veterán
válasz Packersbay #5705 üzenetére
Köszönöm!
-
cekkk
veterán
válasz vendingo #6639 üzenetére
Köszi!
Én majd lehet úgy próbálkozom meg vele, hogy veszek egy 1.0-t és a bolttal próbálok egyezkedni, hogy szinte mindent cseréljünk le és számolják be azokat az alkatrészeket
Majd kiderül erre mit mondanak, egy 140 körül szánnék a műveletre
Jó lenne nekem a használt bicaj is, csak a mi méretünkben nem nagyon van
-
cekkk
veterán
válasz vendingo #6642 üzenetére
Mert nem lehet venni külön vázat Ez a nagy bajom A kross nem ad el vázat így vagy veszek egy evado 1-2-3mat és használom, vagy ha olyan a bolt akkor lecsupaszítja nekem és beszámolja az alkatrészeket és utána olyat rakatok rá amit szeretnék.
Vagy te tudsz olyan helyet ahol vázat lehet venni?
-
cekkk
veterán
válasz fi:zi'k #6645 üzenetére
Semmi extra igényeim nincsenek, csak mondjuk nem vagyok egy könnyű ember ezért jó lenen egy kazettás hátsó agy valamint elsőből is egy jobb.
Pont eleget szívtam az olcsó kategóriás alkatrészekkel a mostani biciklimen és érzem azt, hogy barátnőm full XT-s használt bicaja mennyivel jobb könnyebb tekerni és jobban megy, így inkább szánnék rá több pénzt.
De ami a kross bicikliken is van az szinte a legolcsóbb alkatrészek.(#6646) vendingo
Mert ez tetszik, tudod azok a fránya érzelmek
De mondom, hogy üres trekking vázat újonnan nem találok.
Előbb is írtam, ha te tudod, hogy hol lehet venni vázat, akkor szólj kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz fi:zi'k #6649 üzenetére
Kérdeztem elég sok helyen és nemleges volt a válasz.
De lehet olcsóbb, mert nem mindenből akarom a drágábbat venni, és így szerintem lehet sakkozni a dolgokkal, míg pl én kifejezetten nem akarok hidraulikus féket magamnak, míg sok biciklin 120-130 körül már az van, jó most ugye akciósak mert vége a szezonnak, de pl ami kazettás agyas bicikli meg nem 120-130 ezer hanem az már jóval felette van. Ahogy nézegetem és számolgatok össze lehetne szedni csak váz kéne, vagy jó lenne nekem egy pár éves használt is de nincs a méretemben
-
cekkk
veterán
Köszi a válaszokat!
Szétnézek majd, hogy milyen lehetőségek vannak.
-
-
cekkk
veterán
Ha egy embert lecsengetnek és utána se fogja fel, vagy nem akarja felfogni, akkor annak hiába magyarázod oktatod, mondod el, mert nem akarja megérteni és lefogja szarni magasról.
Simán meglehetne ezt tanulni, már csak azzal, hogy lecsenget szétnézek felfogom és kész, mellesleg ugyan úgy büntethetnék a gyalogosokat mint sok külföldi országba és megtanulnák, hogy a bicikliút nem járda.
Mint ahogy a szigeten a futópálya sem járda és babakocsitoló pálya, mégis sok paraszt annak hiszi, pedig látja, hogy azon futnak, de nem érdekli -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Én azt imádom amikor a biciklisek csak úgy behajtanak az egyirányú utcába úgyhogy nincs tábla, mert most valahogy ez divat lett
-
cekkk
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy ha haladok a bicikli úton és elém valaki kiugrik és nem tudok megállni akkor ott ki a hibás? Mondjuk ha történik vele valami sajnos.
Tegnap este jövök haza a szigetről és kiugrik elém egy kis gyerek aki szalad a mamájához, a szerencse, hogy lassan mentem mert ez ott a hév feljárónál szokás, hogy kiugranak a bicikliútra az emberek, de ha nem figyelek és elkapom szegény kisgyereket és átmegyek rajta akkor az ott szerintem szörnyethal.
Tényleg annyi volt a szerencse, hogy ismerem azt a részt és óvatosabban megyek ott mindig, de vannak akik ott is suhannak és ha valaki elé úgy ugrik ki az bizony elkapja. Mondjuk a szülőket sem értem, hogy miért ott kell állni ahol a legnagyobb veszélyben van a gyerek
-
cekkk
veterán
válasz Zoli133 #7129 üzenetére
Van tényleg ott. Mondjuk én az ilyen helyeken eleve lassan megyek, de szerintem ha én a súlyommal neki vágódok egy gyereknek ilyen sebességgel is akkor is kap akkora ütést, hogy ott marad
Amúgy hogy mérjem a sebességet? Mivel a KM óra nem kötelező tartozéka a kerékpárnak. és úgy elég nehéz megítélni az aktuális ebességedet Már ha kötözködni akarok.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz fi:zi'k #7191 üzenetére
Ez szerintetek milyen bicikli a márka mennyire jó?
-
cekkk
veterán
válasz D.Orion #7195 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ebből és a márkából és a Gepida ajánlatai közül szemezek, mert van egy kis ismeretségem és ezekre kapok egy kis kedvezményt, hogy mennyit az majd kiderül és ha jó az ár akkor lehet ilyet vagy gepidat veszek
Majd meglátjuk.Viszont én meg nem szeretnék hidraulikus féket
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nem ennyiért venném, ennyiért mást vennék
(#7199) D.Orion
Kértem arra is árat, majd kiderül, hogy mit mondanak ráHidrás tárcsa: Pedig azt imádni fogod. Igaz ez is szubjektív, nekem nincs, de én is imádom más gépeket hajtva.
Oké de ha elmegy az olaj nyomást stb akkor azt itthon nem tudom megjavítani nem? Vagy mennyi baj szokott velük lenni?
Túrázni hosszabb távra szoktál menni vele?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Na megkaptam az ajánlatokat, a Gepidánál nem sokat tudnak belőle engedni és csak 56-s vázméret van, viszont a rock machine Crossrider 400 199 helyett 150 lenne na ezen már elgondolkozom, a 22" nem kicsi a 192-193 centihez szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
cekkk
veterán
Ez a bicikli tényleg ér ennyit, vagy csak felrakta valaki, hogy majd ha lesz egy balek akkor elviszi ennyiért?
-
cekkk
veterán
Az új szerelmem
Városba, meg városon kívül hosszút menni valamint néha túrázni jó lenne?
Vagy maradjak a cross/trekking vonalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja