Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz szatocs #76714 üzenetére

    Azt vedd hozzá az oldás beállításához, hogy a pedál is és a stopli is a cipőn kopik. Úgy érdemes beállítani, hogy új cuccoknál a lehető leggyengébbre idővel ha már kopik lehet feszíteni a rugókon, hogy nehezebben oldjon ki. Az a lényeg ha maxon tolod neki ne oldjon ki magától ha nem kell, viszont ha ki akarsz lépni a pedálból mimnél könnyeben oldjon ki.

    (#76719) 6030D Érdemes hintőport rakni egy kicsit a külsőbe és úgy belerakni a javított belsőt. Így nem ragadhat össze a ragasztás környékén a külső és a belső. Valamint jobban helyére mehet a belső felfújásnál mert nem tud megtapadni esetleg. Normálisan be tudod állítani a külsőt a belsőn ez főleg outis guminál lényeges, hogy jó legyen a futó felület ne legyen csálén felrakva a külső. (Persze montinál is.)

    (Saját módszer, hogy hintőpor helyett füstölőnek a hamuját használom, ha erdőben vagy út szélén javítasz az útporával egy kicsit bekenem a foltnál ne hogy összetapadjon az is megteszi esetleg a kis védő nejlont rajta hagyod a folton. Másik az sem árt ha a folt is kap egy kis ragasztót biztos ami biztos alapon.)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák