Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz Teasüti #44833 üzenetére

    505-ös pedálom van 1,5 éve. Télen nincs a bicajon, de így is 12-15e km van benne problémamentesen. Ráadásul nem mókuskerekezek, hanem nagy nyomatékkal nyomom a pedálokat.

    (#44837) V.Stryker: Egy kis türelem kell néha, hogy választ kapj. Lehet pont több száz km-es túrán van, vagy dolgozik az, aki legjobban válaszolni tudna. Csabi amúgy az egyik legjobb fiatal bringás, aki keményen tolja terep, és országúti versenyeken is.
    A konkrét kérdésedre a válasz: szerintem nem lesz semmi baja a megoldásoddal. Ha mégse oké vmi, akkor meg módosítasz rajta.

    (#44866) Szakbarbár: Mivel túl keskeny az a felniszalag, ezért csúszott félre. Másik felniszalag kell. Nálam például 19 mm széles a trekking felni belül, és 20 mm-es legyen a szalag szélessége. Tehát duplafalú felninél a szalag teljesen fedje el a felnit: A szalag szélessége: felni szélesség +1 mm mindig, mert 1 millit felvesz a görvület. Így a szalag nem fog odébb csúszni, és nem lesz defekt a felni felé. A külső gumi feltételénél sem lesz egyenetlen a gumi futása. Persze egy kis síkosító sose árt ugye nem árt, ha szoros a gumi :DDD (mosószeres víz)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák