Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz _seth_ #37228 üzenetére

    A rugó a becsúszókban van belül, azt felülről tudod bontani, SR nek a saját kulcsával, mással meg se próbáld! Mert szétmegy a műanyag, és utána szétszedhetetlen lesz. De ezt nem kell bolygatni. Esetleg azért szétszedhetnéd, hogy kivedd a rugóból az elasztomert. Akkor elmúlik a teló progresszivitása, szóval nem fog felkeményedni annyira a rugó út vége felé. Én úgy jobban szeretem a mozgását a teleszkópoknak. (nem biztos hogy van benne, régi XCM ekbe nem volt, de a V2 be már lehet van) De előtte vegyél hozzá kulcsot. Valamint a rugót nem árt kicsit bezsírozni, nehogy megrozsdásodjon ha kap egy kis vizet. De alapvetően nem kell szétszedni.
    Szóval nem érhet meglepetés. Arra vigyázz hogy a nyomórudakra húzott alá téteket, gumi bakokat ugyan abba a sorrendbe rakd vissza, valamint figyelj hogy amikor szétszeded, az lehet a lábba marad, azt ki kell onnan katatni.
    A gumiharang az ennek a rugós szimeringnek az elődje. Régen ilyen gumi harangosak voltak a szimeringek, de most már a rugósak átvették a helyüket, és ezek 100 szorta jobbak is. Szóval semmi köze a te teleszkópodhoz, rá se lehet rakni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák