Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Kloden

    senior tag

    válasz Jofi81 #1528 üzenetére

    Huu én is mentem 2 éve egy balcsikört, kemény volt, kicsit ráhúztam, így 260km lett a 220 helyett. Amit én vittem: 1,5l inivaló (nem víz hanem vmi cukros akármi) de ez elfogyott az első 50-en, így onnantól kezdve kúttól-kútig... :D
    Energiaszeletet én vittem, az nagyon jól jött, a szőlőcukrot én nem erőltetném, mert bár nagyon hamar felszívódik,hamar felmegy a vércukrod, de ugyan olyan gyorsan le is esik, ami nagyon nem ajánlatos. Neked a hosszú túrához lassan felszívódó szénhidrát kell. Vagy többször kell enni kevesebbet.
    Én kaját nem nagyon vittem, néha ettem 1-1 hambit, vagy vmi csokit... De igazából a kaját nem nagyon kívántam , inni viszont végtelen mennyiségben. Hozzáteszem, 40 fokban kerekeztem. Lehet idén megint megyek egy ilyen kört :) Neked meg sok sikert és hátszelet :)

    Egy kérdésem nekem is lenne: egy kényelmes trekking bicóra gondolkodom rugós nyeregcsőn. Mivel még sosem ültem olyan bicón amin lett volna, hátha van itt valaki akinek van ezirányú tapasztalata. Érdemes ilyet használni? Vagy csak parasztvakítás?

    "Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."

Aktív témák