Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Muton
addikt
a rox lesz a befutó, mert a többi kevésbé tetszik. az utóbbi linked nagyon zsír lett. ott még olcsóbb még írni kell nekik, hogy a csomagküldés biztosított-e, mert anélkül tárgytalan. elég volt egyszer az egyik fenixet bebukni
amargo: én a velo-hoz kapott nyomtatott bikefun katalógust használom. ugye az is jó?
ha jól nézem csak a dokkoló a különbség és a szín. a fehér szerintem sokkal szebb, és ha akarom, akkor tudok hozzá venni dokkolót és sw-t is, szóval az lesz a befutó.már csak az infó érettséginek kell sikerülnie, mert le kell azért tenni valamit az asztalra, mielőtt jön a kockacukor
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
grat, nekem ahhoz még majdnem egy év kell
tényleg szép ez a fehér. szépen ki fogja emelni a Stumpjumperem színét az xyclone-om fehér küllőjével.... és a fehér bilimmel, amibe belelóg éppen a kezem
szerencsére nekem pedál fordulat izé nem kell. ha jól gondolom pulzus mérés kell ahhoz, h tudjam, mikor fogyok és mikor erősödök. jó gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
lehet. viszont azt észrevettem magamon, hogy gyakran elkalandozok és lelassulok. manapság gyakran lelassulok 18 körülire, amikor 22-24-et is simán tudok takarni alacsony pulzussal. szóval ez nekem kb olyan lenne, mint anno volt a metronóm. kezdetben kell adni a ritmust. később, ha majd terepre is ki fogok tudni menni, akkor meg majd játszhatok a szintmérőjével
illetve most elsősorban fogyni szeretnék, mert feltételül szabtam a 80 kiló (de lehet, h 75 lesz, ez még változhat) elérését az új bicikli megvételéhez. ami meg már nagyon szükségszerű lenne (így is elég ciki, h csak a hátizsákom többet ér, mint maga a bicaj )
addig pedig egy kJ energiát sem szeretnék 'erősödésbe' fektetni.Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
szerintetek van valami hátránya a vulkanizáló folyadék mentes tapasznak a vulkanizálóshoz képest?
-
Muton
addikt
válasz atesss #35806 üzenetére
én brigéciol 2000-ben áztatom, rázogatom a láncot, majd lemosom vízze, száradni hagyom és sima műszerolajjal kenem. elvileg ez az olaj nem a legjobb porgyűjtése szempontjából. viszont most cseréltem én is láncot, és az új sramon lévő gyári kenés nagyságrendekkel több dzsuvát szedett össze a sima műszerolajnál. 100 km javarészt aszfalt után néz ki úgy a lánc és a sor, mint műszerolajjal ~250 után
-
Muton
addikt
megint befakkolt a pedálom, pedig még 2000 sincs benne
taposó vagy fél klipszes pedálból melyik bír 90+ kiló hosszabb távon?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz peugeotmate #35879 üzenetére
köszi az ajánlatot! remélem van feketében is, mert ezzel még hülyébben néznék ki
amúgy ha mindig a bal pedál megy tönkre az miért van? az a lábam erősebb és jobban terhelem, vagy mi?
-
Muton
addikt
válasz fpeter07 #35887 üzenetére
reccsenést? az nem tűnik túl egészséges dolognak
nekem kezdetben valami kattogó hangot adott ki, de azt hittem, h középrész csapágy. azóta az cserélve volt, de most is kattog. tuti, h a pedál lesz. meg a bal oldali kezd beállni, már alig forog. amúgy nem csak hangot ad, hanem valahogy ugrik is a tengelyen, amikor kattan. csere lesz. de lehet, h kibelezem előbb, hátha javítható, de nyilván hosszú távon nem lenne megoldás...Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz Xantomas #36063 üzenetére
most néztem, hogy vázra és villára homokszórás, porfestés és lakkozás ~12k körül van. ez nem is sok. viszont az általad említett következő lépésnél elakadtam. hol csinálnak fényvisszaverős szövegmatricát? vagy arra gondolsz, hogy vesz az ember valami fényvisszaverős matricát és otthon kivágja a betűket? és a matricát nem a lakk alá kell rakni amúgy?
-
Muton
addikt
válasz ludsimon #36092 üzenetére
én meg úgy emlékszem, hogy idén vették ki a kötelező kerékpárút használatot a KRESZ-ből.
amúgy ha van lámpám, de nappal (jó látási viszonyok között, amikor amúgy sem kapcsolnám be) nem rakom fel (tehát nálam van, csak pl. a nyeregtáskában), akkor megbüntethet a rendőr?
-
-
Muton
addikt
szerintetek ki lehet cserélni a hátsó kerék tengely+anyás megoldását valami gyorszárasra?
ludsimon: az természetesen benne maradt
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz Xantomas #36223 üzenetére
sajnos ez van. de ezt egy fiatal is megcsinálja. nemrég egy kerékpársávban közlekedő pár nő tagja vágott képen, mert pont mutogatni kezdett (mint a bunkók) vmit a barátjának, amikor épp elmellőztem őket. szerencsére a szemüvegem rajtam maradt.
amúgy kár hogy nincs még pulzusmérőm, tegnap este a lazító hazafelé út során simán meglett volna a max. jövök a csurom vizes szemüveggel a szakadó esőben (nulla látótávolság), és a Hősök terén a buszmegálló mellet hirtelen feltűnt egy kivilágítatlan foci volt a bicikliúton.
a majdnem esés miatti adrenalint még a meglepettség is tetőzte (mert azért ez bőven nem a szokványos akadály). komolyan mondom meglett volna az ez évi maxMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz Jofi81 #36344 üzenetére
ja, valahogy nagyon groteszk. és egy kicsit szkeptikus is vagyok a tekintetben, hogy kellő finomsággal mozog az a teló, mert elég rendesen kaphat nyíróerőt és csavaró nyomatékot
az árából tuti, h lehetne venni egy komplett bicsajt szóval nekem is kellene
-
Muton
addikt
válasz venember83 #36351 üzenetére
mondjuk jön egy 100 kilós tag 40-el, előtte egy fekvőrendőr. csávókánk (ész nélkül) ráfékez véletlenül pont akkor amikor elkapja a bukkanót. ha ez a cucc kibírja károsodás nélkül, akkor le a kalappal. azt nem vitatom, hogy egy 60 kilós emberrel ne boldogulna, aki szinte csak mászásra használja
-
Muton
addikt
válasz Jofi81 #36640 üzenetére
akkor írom az én esetemet:
rendekés 4.15.
dx postázza: 4.20.
hong kongi postán áll: 5.08-ig, azóta úton, de még nem érkezett megamúgy a hong kongi posta annyit tudott, hogy 5.6-án azt írták, hogy 5-én már elküldték, 7-én meg már azt, hogy 8-án fogják csak küldeni
erről ennyit
-
Muton
addikt
találós kérdés: hol van a kerékpárút?
linkMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
normális esetben kihagytam volna, de lángosozni mentem, és arról nem mondok le egy kis víz miatt
ludsimon: és már apadt egy csomót. nehéz elképzelni, milyen lehetett. amúgy tiszta hordalék, gally, faág az egész. és láttam gyökerestől kidől fákat is. nem lesz könnyű letakarítani az utat.
dqdb: azért voltak láthatóbb szakaszok is, de amúgy emlékezet és maradjunkafáktóltávol kombó
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
nokia sport tracker használók: nektek sikerül feltölteni az edzéseket? mert nekem két napja nem megy
-
Muton
addikt
az xt-nek az x.9 felel meg?
-
Muton
addikt
válasz venember83 #37747 üzenetére
és van lényeges különbség közöttük, vagy kb szimpátia függvénye, hogy melyiket érdemes venni? (esetleg vegyesen, pl váló xt, fék x.9)
-
Muton
addikt
válasz venember83 #37798 üzenetére
köszönöm az infót! tulajdonképpen azért érdekel, mert érik az új bicaj, amibe be lesz tervezve a ful xt szint, de ha Meme jól informált, akkor az sram váltókar kialakítása jobban hasonlít a jelenlegihez (amit szeretek), így lehet, h sram lesz shimano helyett.
de majd nyilván ki kellene próbálni idővelMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz DopeBob #37997 üzenetére
nekem is ilyen van, annyi a probléma vele, hogy az első sarazás óta nem bírom rendesen kimosni belőle a dzsuvát. de lehet, hogy csak én fogtam ki valami vegyszeres trutyit, ami egy drágább nadrágit is elintézett volna
szerk: ha jól tévedek, akkor fehérrel küldi. érdekelne, h mit szól hozzá, szerintem azért elég pofás darab egy lánynak jó lehet (bár nem érzem át, hogy miért 'kötelező' manapság minden női cuccnak rózsaszínnek lennie)
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
kényelmes. nekem a belseje sem nyúlt ki, ha jól emlékszem valaki írta, h transzvesztitának érezte magát a kilógó hálós belseje miatt
hamar is száraddqdb: ez a külső, igy kora reggel kicsit sok volt nekem
amúgy szarvas markolattal hogy állsz?[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
szerintetek 7000-ért megéri egy 520-as pedál?
-
Muton
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest