Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Fantasztikus játék. Egyedül a kovácslány történeti szála sikerült erőtlenre és elhúzottra, de minden más csodálatos volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Anno szerettem, bár az tény, hogy azok a nehézségi tüskék tényleg változóak voltak. De összességében jó emlékeim vannak róla.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit megkésve idén platináztam és egyáltalán nem voltam elájulva tőle. A harcrendszer és irányítás normal nehézségen működőképes, masteren viszont nyűg volt jó pár összecsapás, azt meg kifejezetten rühellem, mikor egy boss ledobál maga mellé mobokat, a játék első kétharmadának a harcai nagyrészt ilyenek. Szerencsére a végére remek 1v1 bossokat raktak le az asztalra, az utolsó viszont kicsit csalódás lett, mintha elfogyott volna az ötlet. Azt sem értettem teljesen, hogy bizonyos bossharcok előtt mi szükség van felesleges intermezzókra, mint pl. a faágakról dobálózó majmok kötelező lelövése minden esetben. Meg amúgy meglepően bugos volt a játék, többször pajzsolás közben T pózban ragadt Kena, beakadt tereptárgyakba a boss arénákban, nem kapaszkodott meg valami sarkában és úgy maradt, meg hasonlók. Nem hulladék szint, de azért átlagnál több hiba volt a 20 órás végigjátszásban.
Ettől függetlenül nem tartom rossz játéknak, erős közepes, a platformer részek közben elábrándoztam egy gyerekeket célzó rajzfilmes Uncharted játékon.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AnonymusX
senior tag
Nálam a nehézsége volt a legnagyobb probléma, pontosabban az, hogy a közepes és a könnyű fokozat közé még be kellett volna illeszteni egy nehézségi szintet. Közepesen kezdtem el, kicsit meg is lepődtem rögtön az elején, hogy már az oktatópálya végén lévő kis boss is lecsapott párszor.
Végül valameddig elvittem közepes nehézségen, de aztán inkább lejjebb vettem, viszont így meg túl könnyű lett a játék, semmi kihívást nem adott. Sztori nehézségnek felelt meg.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Jó teszt, jó game.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Gebriel
veterán
válasz MikeWazowski #5 üzenetére
Remek játék, élveztem minden percét.
-
gliskard
senior tag
Anna PS5-ön a gyerekkel toltuk végig (harcoknál átvettem) és jó volt mind játék élmény, mind pedig a sztori szempontjából. Érdemes kipróbálni, főleg XBOX-on...
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Pont 1,5 hete mondta a lányom, hogy játsszuk újra.
Mondtam neki: - Nosza! Te bóklászolsz, én "harcolok""Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen