- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elindult a One UI 7 béta program
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet kiálja az esést, de utána már nem kellene. Meg amúgy is tokban tartja 97%-a az emberkéknek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Antosz
tag
Jogos. Meg másrészt nem munkás telefon. Egy átlag felhasználónak nagyon bénának kell lennie, hogy 2m magasból essen le. Ez max lépcsőn fordulhat elő. Vagy én látom rosszul? De mint tudjuk a megkent kenyerek 100%-a pofára esik és a telefonok 99%-a pedig kijelzőre. Én mondjuk a munkám miatt a céges telefont elég sokszor elejtettem. Álmennyezetről, tetőről, lépcsőn. Mondjuk jól bírja bár az egy Samsung Xcover 7 pro. A sajátom talán egyszer esett le. De az meg tokban van meg hát mégis csak egy iPhone 13. Azért egy tesztet megnéznék, hogy 2m magasból ha egy kőre esik kijelzővel lefelé, akkor mi baja lesz.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
janeszgol
félisten
Nehezebb lesz elpusztítani a vacak telót. De elolvasva a specet nem lesz ez vacak. Jó biztosn nem a legjobb vételre törekszik a gyártó, de ez legalább teljesít pár ma kötelezőnek tekinthető kritériumot.
-
veterán
Kiállja az esést - ha nem pofára esik. Majd ha gumiból lesz az érintőfelület, majd azt is kibírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Politika
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.