Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Letöltöttem egy másik gépen a drivert, feltettem, most azóta nem fagyott ki a gép, csak néha jön elő a képtördezés. Ma viszont olyat produkált, hogy a bootolásnál a proci hűtőventi fordulatszámának elégtelenség miatt megállt, le kellett vennem a fordulatszám riasztást 800-ra 1200-ról, hogy hajlandó legyen leindulni. Ami vicces, hogy bementem a biasba és ott 1200 fölötti fordulatszámot írt ki, igaz csak picivel többet, de szvsz sose ment gyorsaban és a borda is aig melegedett.
Lehet hogy ez sincs összefügésben, de furcasa az egész, mert idáig ment tökéletesen a venti is és nem hiszem hogy mondjuk az egy hétvége alatt készenléti állapotban felhalmozott portól enniyt belassult volna a venti
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...