Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolMan
üzenetére
Most átraktam a ramokat a másik két slotba és eddig két indítást ezközöltem de nem volt probléma. Nem tudom említettem-e, de ha a kék halál a bekapcsolás után pár perccel nem jelentkezik, utána stabilan fut a gép. Battlefield 3-al szoktam nyomni órákat, benchmarkokat futtatok, de nem jelentkezik fagyás. Mindig csak a bekapcsolás után (vagy közben). Most még használom amíg tudom, ha nem jelentkezik fagyás akkor gondolom nincs más tennivalóm? Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét. Ha gáz van jelentkezem. Bye.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest