Hirdetés
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz _ATi_1 #67016 üzenetére
Barátom naponta megy. Azt mondja nem az a gond, hogy menni kell, mert nem is vészes időben sem, de a napi két autópályás vezetés úgy leszív (főleg a meló utáni), hogy semmire nem lesz energiád. Hosszú távon nem fenntartható a dolog, és nem is nagyon tudok olyat aki hosszabb távon csinálta.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz _ATi_1 #83447 üzenetére
A skót és Joe bácsi mellettinek tudom h van zárt helye, de Pesten, szóval elötte egyeztetni kell ha épp vissza akarod cseréltetni, nincs az h oda mész érte csak úgy...
A többi pedig pont olyan amilyet nem akarsz. ahogy én tudom.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
válasz _ATi_1 #92994 üzenetére
80 ezret én sokallom érte. Ahol én csináltattam ott mérettől függően 10-15k/elem a festés (és ha többet festetsz egyszerre akkor olcsóbb is), egy sárvédő vagy sárvédőív csere ne legyen már 50 ezer, ha kikalapálják-glettelik akkor meg főleg.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
_ATi_1
senior tag
válasz _ATi_1 #92994 üzenetére
Sziasztok!
Jönnék az autófényezős tapasztalataimmal (Gyen** Autó). (Előzmény a megválaszolt posztban)
Kaptam egy 110-130e Ft-os árajánlatot a következő munkálatokra:
A képen látható sérülés javítása
Hátsó lökhárító festése
Első lökhárító felének festése
Frissen bekerült tolató szenzorok festése
A nem festett összes elem + első fényszórók polírozása
Néhány kavicsfelverődés javítása.
Az autó az ígért határidő után egy héttel készült el, az ár végül 150e Ft lett.
Az eredmény: A fényszórókat véletlenül elfelejtették polírozni, a kavicsfelverődéseket szintén elfelejtették, az első lökhárítót pedig úgy festették le, hogy a fényszóró mosó spriccelője nem tudott kinyílni. Ezeket természetesen pótolták, miután vissza vittem.
Ezek alapján mondjuk nem ajánlanám őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer pc Ryzen 5800x RTX2060 DDR4 32Gb
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest