Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
nydbig@nav.gov.hu
Ez most az igazgatónak megy, "személyesbe'".
Ez egyfajta Kazy fricska?
Aki ide írt mit kapott vissza válaszul? -
Halo
senior tag
Üdv!
Nekem is van "beragadásom".
Tavaly ősszel is rendeltem tőlük, minden ok volt. Árakkal is, kiszolgálással is. A csapat odatette magát.
Tették a dolgukat - nem az én tisztem megítélni, mit tud egy alkalmazott és mit nem, és igazából ez már nem is releváns.Erste bankkal beszéltem: a Chargeback azért problémás, mert a másik fél beleeggyezése is szükséges ahhoz, hogy a visszautalás teljesüljön.
Egyfelől, ha ezt a másik oldal figyelmen kívül hagyja, hoppon maradsz. Ha a másik fél számláját zárolták, akkor ha még akarna, akkor sem tud utalni, hoppon maradsz.
Ráadásul ennek a folyamatnak még banki díja is van. Az az 5k körüli összeg lenne a legkevesebb, ha tuti lenne a dolog: de így nincs semmiféle garancia a visszatérésre.Megyek NAV. Hátha mondanak valami okosat. Okosabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest