Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Gery0505 #104733 üzenetére

    AirFreeCan szerintem zsákutca, nekem van és kár volt érte. Ha valaki egy héten belül bevedel 25 dekát a jobbikbul' akkor mindegy miben tartja (de nem), ha meg tovább áll, akkor telemegy levegővel, mivel nem tölti ki a dobozt - és megdöglik jó eséllyel.

    A szétporciózva fagyasztás szerintem az egyetlen tuti tipp, nyilván egyben a legszarakodósabb is. Ami alatt szétosztod (7 perc) minimálisan érintkezik a levegővel, legközelebb a darálóban köszönhetnek egymásnak, tökmindegy mennyi idő múlva. Nagyjából ugyanolyan marad a minősége. Ha gyári szelepes zacsiban fagyasztod az egészet, nekem az se jött be. Kiül rá a pára amíg kiveszed-kiméred-visszateszed: oxidálódik és tönkremegy.

    Őrlőből a Graef után elég nagy lesz az ugrás. Vannak a használt Mazzerek 100+ körül, ha szeretnél Godzillát a konyhába (nyilván megakirály gépek, plusz a baszakodás, sepregetés, ráindítás és barátai). Ha nem, mehetsz kicsit feljebb, különböző méretű kompromisszumokkal, de azért 100(200)+ rugót kiadni új gépért és kicsit jobb, meg más lesz, az nekem nem annyira bestbuy. Viszont király kézihajtányokat lehet kapni 80-130 között. Gondold át az életed :)
    Ja, hogy on is legyek: az eureka árából használt autót, elég jó biciklit, komplett hifit lehet venni. #Haggyukmá. Persze mindenki arra költi, ami be van akadva nála :R

    netlepi3@ romániai magyarok asszem. Rendben vannak teljesen, érdemes vásárlás előtt rákérdezni van-e raktáron.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák