Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos el kell árulnom neked egy hatalmas titkot. Talán a többieknek sem fog idegenül hatni.
A kapszulás előtt is volt egy univerzális rendszer. A papíros Easy Serving Espresso POD. ESE Pod. [link]
Ebből volt az egy adagos és volt a karos gépekhez a nagy.
Hogy akkor miért kellett a kapszulás franc?
Pofonegyszerű!
Ezek már nem kompatibilisek egymással, így a gyártók szépen kötik a felhasználást a saját márkádhoz.
A papírosak nitrogénben pihennek, azok sem oxidálódnak - míg valaki erre gondolna. Ha már frissesség.
Szóval az egész egy hatalmas vásárlási átvágás. - A papíros az szabvány, bármelyik gépbe jó bármelyik pod.- Nehogymár a "másik gyártó" olcsóbb kávéját vedd!
-
Sumptuous
senior tag
Félve linkeltem origós cikket, az tény. De forrás nélkül sem akartam posztolni.
Kényelmesnek, kényelmes.. de a presszótól tényleg messze áll. De (a "cikk" ""írón"" kívűl) nem is várja ezt el senki egy ilyen olcsó/egyszerű szerkezettől. Bár én bevallom, szeretem amit-ahogyan lehet vele készíteni. Nem mindenkinek kell minden nap presszó minőségű kávé. Vagyis inkább máshogy fogalmazok; Nem mindenki engedheti meg magának. (Nem is feltétlen anyagilag, inkább időre gondolok. Bár az meg most pont nem aktuális érv.
)@konzumpro: Nincs otthon fílterpapír, de nem is érzem szükségességét, ugyanis amit így főztem lötty, teljesen zacc-mentes. Egy apró kósza kávéörlemény darab sincs a csészében. Meg is lepődtem, mert mint látható a képen elég nagy lyukakat vág az alufóliára, nem igazán értem, hogyan szűr. Kerestem képet a belsejéről, hogy mifféle szűrőt szereltek oda, de nem találok. Szabad szemmel meg nem nagyon lehet oda benézni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Silvercrest Rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kényelmesnek, kényelmes.. de a presszótól tényleg messze áll. De (a "cikk" ""írón"" kívűl) nem is várja ezt el senki egy ilyen olcsó/egyszerű szerkezettől. Bár én bevallom, szeretem amit-ahogyan lehet vele készíteni. Nem mindenkinek kell minden nap presszó minőségű kávé. Vagyis inkább máshogy fogalmazok; Nem mindenki engedheti meg magának. (Nem is feltétlen anyagilag, inkább időre gondolok. Bár az meg most pont nem aktuális érv.
)
Mr.Csizmás