Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ha a kosár tövénél, akkor vagy a tömítés nem illeszkedik, vagy hibás, vagy nincs elég szorosan ráhúzva a kar. Ha kosár alján, akkor a tömörítés hibás. Nem tudok youtube-ot linkelni, de keress rá: puck preparation (James Hoffman, Lance Hedrick). Hoffman pl. 20 percet beszél róla.
Valószínűleg apróbb rögök vannak az őrleményben ezért nem teljesen egyenletes az ellenállása, a víz meg arra megy, amerre a legkönnyebb. Nekem egy rugós Normcore tamperem van, plusz egy wdt tool, ezekkel mostanában sosincs spricc. Korábban gyakran előfordult, de még mostanában is, ha nem figyelek eléggé.Ja, hogy az ital 32 g. Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valószínűleg apróbb rögök vannak az őrleményben ezért nem teljesen egyenletes az ellenállása, a víz meg arra megy, amerre a legkönnyebb. Nekem egy rugós Normcore tamperem van, plusz egy wdt tool, ezekkel mostanában sosincs spricc. Korábban gyakran előfordult, de még mostanában is, ha nem figyelek eléggé.
Mr.Csizmás