Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Az utóbbit nagyon nem javasolják a Barista Expresshez képest... Nekem úgy sikerült hozzájutnom egy csak kipróbált Expresshez hogy az eladó családja azt SEM volt hajlandó használni, úgyhogy el kell keserítselek de ebből praktikusan én automatát javaslok. Baristánál is azért csak ki kell nyomni az őrleményt, tamperelni, lefőzni stb.. Ha nem csinálják és nincs konzisztens tamperelés és őrlemény kimérés akkor az eredmény is meglehetősen sz.r/hektikus tud lenni. Én mérek anyagmennyiséget, kijövő mennyiséget mérleggel. Ez már nem sok plusz és sokkal sokkal jobb az eredmény. De aki nem fogékony erre annak marad az automata (exfeleség sem akart ilyet, akkor estem bele a baristába mikor egyedül lettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás