- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
TechMagneTic #22 üzenetére
Akkor most kérlek keresd ki a vitaindító kommentedet és kommentáld alá ezt a "hányéves vagy részt", mert kb. a három éves szerint koppintás az, hogy szárat mertek tenni a fülhallgatóra.
Nem akarsz a Toyotának is írni, hogy ugyan úgy 4 kereke van, mint a T-modellnek? -
helixP
nagyúr
válasz
TechMagneTic #17 üzenetére
Akkor hitték az emberek hogy menő copycatezni.
Remélem amikor az apple átvette az AODt akkor is az első sorban voltál. -
Tarisznyarak
tag
Én örülök neki hogy elmentek ebbe az irányba. Pont nem érdekel ki másol kit, mindenki csinálja a végeredmény a fontos nekem.
Nekem volt buds live és most buds 2 van. Sajnos nekem mindig ki akar esni a fülemből, akármilyen gumi harangot rakok rá (tudom hogy velem van a baj). Telefonálás közben többször panaszkodnak hogy nehezen hallanak benne. A funkciók amiket tud viszont azokat nagyon szeretem.
Van egy 1 pálcás skullcandy dime amit még régen vettem, az ugyan ilyen száras megoldás az nem esik ki a fülemből és hallanak rendesen benne. Így nekem a száras megoldás a jó. -
TechMagneTic
tag
Mindenképp... De aki nem ismeri el, hogy egy szimpla copy az vak. Nem vagyok sem Apple fan sem Samsung. Ez ettől teljesen független. De millió kis gyártó is megtudja csinálni, hogy egy picit máshogy nézzen ki. Itt most ez nem sikerült. Ha ezt meg szóváteszem én vagyok leszólva... Látszik a színvonal már itt is évek óta. Kb. mint egy facebook poszt alatti fröcsögés....
-
m00lash
csendes tag
válasz
TechMagneTic #6 üzenetére
Írd, hogy szarszung, és akkor még cringe-ebb vagy 🙈
-
helixP
nagyúr
Köszi, moderátor, hogy törölted az előző hsz.-szemet, mondjuk semmilyen alapelvet nem sértettem vele meg.
De akkor kérlek, Te magyarázd el a felettem kommentelőnek , hogy kvázi érthetetlen, amit ír, központozás nélkül.
Köszi -
polo493
tag
vártam de nem ezt a kialakítást nekem nincs szükségem telefonálásra mikor zenét hallgatok sport közben hogy jobb minőség ezzel a kialakítással a mikrofon pont nem érdekel am ha elég drága is lesz akkor inkább momentum 4 vesz az ember a galaxy ring is ilyen áron lesz kb és ahogy hallani az is elég nagy bukta lesz mivel semmi extrát nem ad az órához képest de elő fizethetsz havi 10 dollárért hogy ki tudd használni a teljes funkciókat mi van!?
-
FoLey-v
addikt
Nekem nem jön be a szárad kialakítás. Mellesleg nekem bőven elég a Buds 2 Pro is.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
-
ricsike_p20
tag
Hááát,.. nem érzem a késztetést, hogy lecseréljem a Buds2 pro-t.
-
válasz
+1
-
helixP
nagyúr
válasz
Ezt a kommentet 2003-ból küldted?
-
TechMagneTic
tag
Vérgagyi ez az Apple Airpods 3 Copy. De hát Samsung... nem is vártam mást tőlük
-
CRTs
aktív tag
Kicsit útszéli megnyilvánulás az agyba***ás főleg a legeléjén. Izolált, zárt "kissé" választékosabb...
-
m00lash
csendes tag
Nem tudom miért, de ez a pro kell nekem. Az első jelölt, ami érdemben leválthatja a Freebuds 3 Pro-mat.
-
helixP
nagyúr
Sírok.
-
Predatorr
őstag
„Élő fotó”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest