-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
-
TechMagneTic
tag
Jó. Mindjárt elnézést kérek mert vérlázító volt a véleményem mert szó szerint másolás.... Mindjárt jövök elnézést kérni... Csak várd ki...
-
helixP
nagyúr
Nem. De szaladjunk már le erről. Ez szimplán csak meg lett jegyezve mert szerintem irtó ciki. Most Mindenki előhoz valamit a múltból Apple VS Android vonalon? Hány évesek vagytok? 3?
Akkor most kérlek keresd ki a vitaindító kommentedet és kommentáld alá ezt a "hányéves vagy részt", mert kb. a három éves szerint koppintás az, hogy szárat mertek tenni a fülhallgatóra.
Nem akarsz a Toyotának is írni, hogy ugyan úgy 4 kereke van, mint a T-modellnek? -
TechMagneTic
tag
Nem. De szaladjunk már le erről. Ez szimplán csak meg lett jegyezve mert szerintem irtó ciki. Most Mindenki előhoz valamit a múltból Apple VS Android vonalon? Hány évesek vagytok? 3?
-
helixP
nagyúr
Nem. Július 5-én. Miért? 2003-ban volt már Airpods 3?
Akkor hitték az emberek hogy menő copycatezni.
Remélem amikor az apple átvette az AODt akkor is az első sorban voltál. -
Tarisznyarak
tag
Én örülök neki hogy elmentek ebbe az irányba. Pont nem érdekel ki másol kit, mindenki csinálja a végeredmény a fontos nekem.
Nekem volt buds live és most buds 2 van. Sajnos nekem mindig ki akar esni a fülemből, akármilyen gumi harangot rakok rá (tudom hogy velem van a baj). Telefonálás közben többször panaszkodnak hogy nehezen hallanak benne. A funkciók amiket tud viszont azokat nagyon szeretem.
Van egy 1 pálcás skullcandy dime amit még régen vettem, az ugyan ilyen száras megoldás az nem esik ki a fülemből és hallanak rendesen benne. Így nekem a száras megoldás a jó. -
TechMagneTic
tag
Mindenképp... De aki nem ismeri el, hogy egy szimpla copy az vak. Nem vagyok sem Apple fan sem Samsung. Ez ettől teljesen független. De millió kis gyártó is megtudja csinálni, hogy egy picit máshogy nézzen ki. Itt most ez nem sikerült. Ha ezt meg szóváteszem én vagyok leszólva... Látszik a színvonal már itt is évek óta. Kb. mint egy facebook poszt alatti fröcsögés....
-
TechMagneTic
tag
-
m00lash
csendes tag
Vérgagyi ez az Apple Airpods 3 Copy. De hát Samsung... nem is vártam mást tőlük
Írd, hogy szarszung, és akkor még cringe-ebb vagy 🙈
-
helixP
nagyúr
Köszi, moderátor, hogy törölted az előző hsz.-szemet, mondjuk semmilyen alapelvet nem sértettem vele meg.
De akkor kérlek, Te magyarázd el a felettem kommentelőnek , hogy kvázi érthetetlen, amit ír, központozás nélkül.
Köszi -
polo493
tag
vártam de nem ezt a kialakítást nekem nincs szükségem telefonálásra mikor zenét hallgatok sport közben hogy jobb minőség ezzel a kialakítással a mikrofon pont nem érdekel am ha elég drága is lesz akkor inkább momentum 4 vesz az ember a galaxy ring is ilyen áron lesz kb és ahogy hallani az is elég nagy bukta lesz mivel semmi extrát nem ad az órához képest de elő fizethetsz havi 10 dollárért hogy ki tudd használni a teljes funkciókat mi van!?
-
FoLey-v
addikt
Nekem nem jön be a szárad kialakítás. Mellesleg nekem bőven elég a Buds 2 Pro is.
-
NvidiaRTX
őstag
-
ricsike_p20
tag
Hááát,.. nem érzem a késztetést, hogy lecseréljem a Buds2 pro-t.
-
Braddock
támogató
+1
-
helixP
nagyúr
Ezt a kommentet 2003-ból küldted?
-
TechMagneTic
tag
-
hegedus001
senior tag
-
CRTs
aktív tag
Kicsit útszéli megnyilvánulás az agyba***ás főleg a legeléjén. Izolált, zárt "kissé" választékosabb...
-
m00lash
csendes tag
Nem tudom miért, de ez a pro kell nekem. Az első jelölt, ami érdemben leválthatja a Freebuds 3 Pro-mat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Borderlands 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- Vagányak a Steam Machine-hez tervezett JSAUX előlapok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Ugreen Nexode 145W Autós Töltő (Kihúzható USB-C kábellel, 4 portos) Hibátlan!
- Apple Airtag 1 Pack (1st Gen.) Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Adonit Note 2
- ASUS ROG Gamevice Kontroller (Gyári dobozos, ROG Phone 1-hez)
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- Töltő Bazár! kb. 1000-1500Ft/10W, Rengeteg féle, SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 I i3-8145U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás