- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bello1982
csendes tag
Kíváncsi leszek mikor kerül be a hazai kínálatba, eddig semmi sehol sem lehet kapni. Bár az is lehet, hogy meg gondolták magukat. Júniusra ígérték vészesen fogy az idő bár még csak 24.-ke van. Vennék egyett, hogy kipróbáljam.
-
PuffyDog
aktív tag
Kár, hogy a normálisabb telefonjukat nem hozzák.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
judas13
addikt
Ez mindenképpen érdekes, hogy így és ilyen vastagon fogó filccel akarnak nyitni a piacon. Nem tudom mit és hogyan mértek fel, mik azok a számok ami nekik már onnantó fogva nyereséget jelent, középtávon legalábbis. Így távol Afrikától? Nemsokára kiderül.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Wallenberg #42 üzenetére
Technikailag és szakmailag ennek mi lenne az oka?
Mitől találják meg könnyebben, ha a Google biztonsági csomag megfelelő.
Pár hete használtam egy olyan készüléket, amely 2021 óta nem kapott biztonsági Update-t, Android 10-zel, de nem találták meg a trójaik és más sem...
Miért találják meg ezt a készüléket akkor?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
p2pp
őstag
válasz
Wallenberg #42 üzenetére
Anno a Huawei P40 Pro Android 10-en csücsült az idők végezetéig.
De sosem volt ilyen gondom. Néha kapott Biztonsági friss. Ennyi!
Majd meglátjuk.
Vivo x100 Zeiss lencsével az inkább jöhetne hivatalosan is végre!
[link]
Megérne egy misét
Ja már van[link]
[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Wallenberg
senior tag
Lesz egy óriási hátránya is ezeknek a telefonoknak: a trójai faló és egyéb más vírusok könnyedén megtalálják őket. Ezért inkább hanyagolom őket.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Pedig el lett mondva a videóban világosan, hogy most csak szondázzák a piacot ( mondjuk ezzel csak a nagyon alsó polcos kategóriát tudják ha egyáltalán ) és ha OK a fogadtatás akkor mennek majd tovább. Akár a Phantom V-ig bezárólag...
Mondjuk már most a 2-3 security patch és az esetleg egy fő verzió kérdése már alapon elgondolkodtató történet és ne is menjünk tovább.
Ettől függetlenül én drukkolok nekik, csak a fogyasztók járhatnak jól ezzel a bővülő kínálattal.Lite Flagship tényleg ezt már büntetni kéne azért.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Megnéztem a videót. A lite flagship kifejezés mindent vitt
Összességében jó, hogy jön egy új márka(minél nagyobb a választék, a felhasználóknak annál jobb), de ahogy látom, azt a lépcsőt jelenleg( remélhetőleg változni fog) ők sem tudják megugrani, hogy a kultúrális eltéréseket figyelembe vegyék. Ott van a szelfi kamera. Nem baj ha jó minőségű, de fő marketing érvnek, kicsit erős.
Én azért ezek az alapmodellek mellett felvillantottam volna, egy komolyabb darabot is.
mert az érthető cél, hogy egyelőre csak lássák az emberek hogy van ilyen is, és komolyabb eszköz árát ugysem fizetik ki egy "ismeretlen " márkáért, de meg tudnák mutatni, hogy "mi azért tudunk ilyet is".
Ez a mostani stratégia kétélű fegyver, hiszen bene van a pakliban, hogy aki most találkozik első alkalommal a márkával, és ránéz az itteni felhozatalukra beleteszi őket egy olyan skatulyába, hogy jött egy sokadik kínai gyártó, aki tucatkacatokat gyárt. Ha meg kialakul egy ilyen kép róluk, azon nagyon nehéz lesz változtatni.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Megnéztem a Bog féle videót. Ez még rosszabb mint vártam...
-
lolal
senior tag
Pont ezekkel a meglehetősen gyenge és elavult modellekkel jönnek be, mikor házon belül sokkalta jobb, erősebb alternatíváik vannak. Gratulálok, kiváló üzletpolitika.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Google Pixel rövidesen kapható lesz hivatalosan nálunk is
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
doooo
veterán
A kamerák azért jó távol vannak a kiegyensúlyozottól. A zoom-képeken egy rendes részletet nem hagy az algoritmus (ez a Sonys dolog is nagyon kérdőjeles; ezek a képek a konkrét ellentétei a Sony-féle "filozófiának", dicsekedni nem lehet velük; ja most látom, csak egy chipet jelent ez, ami a Sony kameráiban is megvan... hát ott nem úgy szerepel, mint itt, ha ez igaz is).
A többi kamera képei is szenvednek ettől, csak kevésbé (ami ebben a kategóriában bele is fér, csak ne essünk ennyire túlzásba a dicsérettel).
Az egészben az a legrosszabb, hogy a szövegben mégis más van leírva a tesztben. Holott egyértelmű, hogy márpedig nem úgy van. Pl ez a kép: [link] elsőre hú de szép, színes, aztán kicsit, de tényleg csak kicsit belenagyítasz és olajfestmény az egész (pláne a jobboldali fele).[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
MX3-om sosem hagyott cserben ma ia megvan működőképesen...
-
Mindig jól jön egy új versenyző a piacra .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
p2pp
őstag
Meg jöhetett volna a Vivo és a Google Pixel is, mint pl a szomszédban a Sógoroknál (A).
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Vtwo
senior tag
Elnézve s portfóliót és az árazást nagy tarolásra nem számítok tőlük.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem ezekkel az árakkal nem szereznek itthon piacot. Legalább indulásnál illene valami versenyképesebb árazással próbálkozni.
-
haruspex
aktív tag
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
A Meizu? Egy munkatársamnak rendeltünk anno, az egyik legjobb telefon volt. Saját oprendszerük is volt egy időben, csal mondom.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
Miért voltak fosok?
Azért az messze volt attól.[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
WackyRaces
csendes tag
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Meizu is ott van a retek listán 😃
Jól eltűntek szerencsére ezek a f@sok. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Teringettét #15 üzenetére
Akkor az nem volt rossz ajánlat, de ekkora időtávból latható, hogy ami akkor nem votl fontos,, ma már azzá vált.
Support.
Mondjuk az Op3ndott egy kalap hazugság votl nekem már akkor is... Látható, hogy túlzott üzleti ügyködés volt a cél...
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Teringettét #15 üzenetére
my bad, nem emlékeztem erre (az opendott telefont ki sem dobta a kereső...), igazad van.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
rdt89
addikt
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Nem az a nagy durranás, hanem ez. Sony-val fejlesztették a kamera algoritmust, a videó rögzítést is és a GSM teszt alapján iszonyat b.szó gép lett
Konkrétan a vezetékmentes töltésen kívül mindent is tud és mindegyik kamerája kiegyensúlyozott, még az előlapi is.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Szegény ember iPhoneja😂
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
A linkelt telefon mitől nagy durranás?
-
janeszgol
félisten
Ugye az a Helio G36 csak valami tévedés akart lenni? Bakker. Szart ne hozzanak már ide, van bőven (pl HMD). A többi sem váltja meg a világot, max egy márkával több az átlag.
-
rdt89
addikt
A Camon 30 Premiere lenne igazi gyilkos idehaza
-
bollokcs80
Korrektor
"A modellek (lentebb a lista az árakkal) típustól függően Unisoc T vagy MediaTek Helio G szériás SoC-vel dolgoznak..."
Jaj, de jó lesz hogy jönnek, megtörik a Nokia/HMD elviselhetetlen monopóliumát az alsópolcos ipari hulladékok területén.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Oldfoksz
junior tag
Redmi note 12 ( amoled,sd685,4/128) a jetinél 53ezer.
Kártyásan.
Ez igy a tecnonak piros betli ződásszal.
A tecno 50 ezresért ad egy kakukkos karórába való
G36-ot.füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
haruspex
aktív tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Ne ferdíts már, Doogee soha sem kapott ilyen plecsnit, még ajánlottat sem, Op3ndott szintén nem, az első Vernee igen.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Graphics
Jómunkásember
Az árakat elnézve nem versenyképes a paletta egy Moto, Redmi, Poco-val szemben sem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Amiket felsoroltál voltak, de az Op3nDott egy magyar agyszülemény, meglovagoltak vele egy tablethullámot és kész.
A Vernee ígéretes volt, de szerintem ott se volt több.A Doogee kicsit halott ötlet volt. ( és azóta át is "konfigolták" magukat)
-
Teringettét
csendes tag
No, akkor majd mehetnek ezekre is a Különösen ajánlott pecsétek, mint anno a Doogee, Verné, Open Dott stb ipari hulladékokra. Mert hát ócó.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Akár ezekkel is, de a komolyabb cuccaikkal is nagyot üthetnek majd a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
remélem az értelmes készülékek is jönnek majd.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Bizony, hozhattqk volna valami komoly cuccot is.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Kár, hogy a Spark szériával indítanak, pedig a a Camon30 a nagy durranás
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Spark 20-as széria telefonjaival indítanak hazánkban, a negyvenezertől százezerig terjedő ársávban.
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest