Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
-
Chaser
legenda
na pont ezért nem tartok itthon rabszolgákat!
( ;
-
Krugszvele
senior tag
-
Chaser
legenda
Portalanítok én gyakrabban, de az pont addig tart míg nem szellőztetek. Az meg kánikula kivételével mindig van, legtöbbször egész éjszaka. Ezen légtisztító sem segít) Fekete dolgokon a legkisebb por is világít.
-
hegezsolti
tag
Ez a ház annyira emlékeztet a Keep Out XC Mesh 200 házra ,de remélhetőleg az anyaghasználat más
-
wasd.hu
senior tag
Van benne valami, de porszűrő is létezik, pár évente meg egyszer amúgy sem árt. Tudod a portalanítás.
-
4nick8
őstag
-
Chaser
legenda
-
Depression
veterán
-
syberia
veterán
Egérpad négyzetméter ára 140k körül alakul, mint egy LED tévénél
Mindjárt megnézem mennyibe fáj a temus verzió
-
wasd.hu
senior tag
Mi a gond vele?
-
Chaser
legenda
Nekem meg az az érzésem, hogy te trollkodsz. Ajánlottál kétszeres áron egy házat, ami ráadásul 30x35x18 helyett 40x40x23 centis.
A ventilátorfétist sosem értettem, nálam egyik gépben sincs, sosevót, a tápból is mindig félpasszívat veszek, hogy az se zúgjon.
Ez nekem is teccik'. Herótom van azoktól a házaktól amiknek a mélysége nagyobb mint a magassága.
Feketét viszont már nem vennék ha nem muszáj. -
wasd.hu
senior tag
Te msot trollkodsz, ugye?

2026-ban ez kicsit perverz így megörülni egy full zárt, felső tápos háznak, mindenféle beépítőkeret, és gyári ventik nélkül, de legalább ehhez képest drágán...

Tessék, ez ugyanennyiért megy, 12cm-es hátsó ventivel, és még szellőzik is: NZXT | H3 Flow | Micro-ATX PC Case. Előre beteszel még 2db bármilyen 12/14 centis ventit, és van egy tökéletesen szellőző, modern házad.
p
Méret sem stimmel
-
Pista0001
veterán

2026-ban ez kicsit perverz így megörülni egy full zárt, felső tápos háznak, mindenféle beépítőkeret, és gyári ventik nélkül, de legalább ehhez képest drágán...

Tessék, ez ugyanennyiért megy, 12cm-es hátsó ventivel, és még szellőzik is: NZXT | H3 Flow | Micro-ATX PC Case. Előre beteszel még 2db bármilyen 12/14 centis ventit, és van egy tökéletesen szellőző, modern házad.
p
Pedig tényleg baromi jó kis ház. Láttam már kb ugyanekkorát közel dupla áron is, igaz, hogy abba akár egy dupa radi is belemegy előre.
Indokolatlanul óriásiak manapság a házak, aztán az esetek nagy részében félig üresen foglalják el a fél asztalt. Alig van olyan, amibe egy "flex-ATX" (180-195×210-225 mm-es) alaplappal egy középkategóriás (nem indokolatlanul 30 centis, 3 ventis) vga pont kényelmesen elfér. -
Krugszvele
senior tag

p
Nekem meg az az érzésem, hogy te trollkodsz. Ajánlottál kétszeres áron egy házat, ami ráadásul 30x35x18 helyett 40x40x23 centis.
A ventilátorfétist sosem értettem, nálam egyik gépben sincs, sosevót, a tápból is mindig félpasszívat veszek, hogy az se zúgjon.
-
parandroid
félisten
Pillanatnyilag egy helyen látom online az fsp-t 38,xx euróért. A H3 most épp lejárt akcióban, így 55 eur, én 2 hete 45-ért vettem. Az kb az egy db venti ára...
Most nézem, hogy Mo-n 10e Ft körül adják az előbbit, gondolom valamelyik nagyker szerzett valami kifutó készletet, és kiszórják a maradékot féláron. Így sem vagyok benne biztos, hogy jó vétel, de valami egyszer megépített, majd 5-6 évre úgy hagyott irodai konfighoz ennyiért lehet racionális választás.
p
-
4nick8
őstag

p
Igaz hogy az FSP kevesebb mint fele annyiba kerül de ez egyáltalán ne zavarjon
-
parandroid
félisten
ez az FSP S120 gyönyörű, tökéletes, optimális ház, rendeltem is kettőt, lecserélem végre a 10+ éves törött házakat ezekre a csodákra.
Köszönjük az ajánlást!Te msot trollkodsz, ugye?

p
-
Krugszvele
senior tag
ez az FSP S120 gyönyörű, tökéletes, optimális ház, rendeltem is kettőt, lecserélem végre a 10+ éves törött házakat ezekre a csodákra.
Köszönjük az ajánlást! -
noPublicFG
senior tag
Ha belegondolsz, hagytak teret a jövőbeni fejlesztésekre! Az árral való kritikával egyetértek, most mindenütt ez megy!
-
janeszgol
félisten
Úgy látom az első oldalon vga limites gépeket sikerült összerakni. Az elsőhöz a 9070XT jobban illene, pláne 710 ezer forintért. Vagy akkor legyen 750k és van egy jó gép.
A másodikhoz az 5070 is nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic E-sim SM-R965F 47mm Black LTE, Bluetooth, Wi-Fi, GPS Garancia Számla
- Latitude 7450 Intel Core Ultra 7 165U 16GB 1000GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock 230W G2 with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F16 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070 8GB W11
- Team Group 2.5 CX2 1TB SATA3 SSD

Indokolatlanul óriásiak manapság a házak, aztán az esetek nagy részében félig üresen foglalják el a fél asztalt. Alig van olyan, amibe egy "flex-ATX" (180-195×210-225 mm-es) alaplappal egy középkategóriás (nem indokolatlanul 30 centis, 3 ventis) vga pont kényelmesen elfér.