Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Vártam nagyon ezt a játékot, mert hogy az Obsidian csinálja. Aztán mikor megmutatták az első videokat a játékról minden lelkesedésem elszállt. Csak annyit tudtam mondani, hogy ez meg mi a sz*r akar lenni?
Az is beszédes, hogy valami brutálisan alul marketingelt a játék. Nem azt mondom, hogy Cyberpunk féla hype-ot kell felhúzni minden egyes megjelenés előtt játékra, de hogy ennyire átessen a ló másik oldalára szerintem semmi jót nem jelent.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #2 üzenetére
És ennél van?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen