- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Mostanában én is voltam pár interjún, és úgy láttam, hogy egyik helyen sem voltak kíváncsiak a certjeimre, inkább volt egy rövidebb szakmai része is az interjúnak. Szerintem ebben közre játszhat az is, hogy az átlag certek nagy részét dumpból kb. bárki meg tudja csinálni (oké, neked van OCM-ed, az pont nem ilyen, de az OCA-OCP szint igen).
A legutóbbi interjúkból azt vontam le, hogy nagyon nehéz ideális munkahelyet találni, ahol a fizetés, szakmai fejlődési lehetőségek és az egyéb körülmények is találkoznak.
Pl. volt olyan hely, ahol simán megadnák a bérigényemet, de minden egyéb területen rugalmatlanok, 8-16-ig munkaidő, home office nincs.
Ahol rugalmasabbak lennének a munkaidőt és home officet tekintve, ott meg simán tettek egy kb. 8 százalékkal kisebb ajánlatot, mint amit minimum igényként megjelöltem, így az is kiesett.
Pedig egyre inkább azt érzem, hogy jó lenne váltani, a mostani munkahelyemen már sok érdekesség nincs így pár év után (maximum, ha bejön valami újabb projekt), illetve a fizetésem területén is nagyobb ugrást így lehetne elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobjátok a padlóla, le!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest