Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Helyes
-
Bennyboy
őstag
Nálam eddig 10/10 a sorozat. Rendkívül minőségi és rohadt jó a hangulata. A szereplőkkel sincs semmi bajom. Végre van értelme várni a hétfőket
Inlock meghívó: https://go.inlock.io/get/MxfnrqpSyK
-
Nekem is tetszik eddig.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Nem azt mondom, hogy rossz, de erősen túlértékelt. Szerintem ennél jóval jobb sorozatok kaptak már kevesebb pontot. Azért nézni fogom, mert kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Márciusban talán a játékot is kipróbálom majd.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Sorozat után a játékot játszani, hát nem tudom milyen lehet úgy
Azt viszont biztosan tudom, hogy én játszottam a játékkal és hatalmas flashek köszönnek vissza a sorozatban
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Világ egyik legjobb játéka. Ha van lehetőséged előbb a játékkal kellene játszani.
-
Sirandrish
legenda
Imádom a játékot és a sorit is, szóval jöhet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SunMount3r
nagyúr
Előre is "extra elnézést", meg minden, de én már annyira nem bírtam ezt a kis csajszit, hogy a második részt már képtelen voltam végignézni. És nem csak a kinézetéről van szó, hanem az egész viselkedéséről és játékáról, ahogy ezt a karaktert hozza. Nyílvám ezek előre ki vannak találva neki részben, de így együtt az egész nekem már nagyon irritáló és idegesítő. Főleg, hogy most már ő van a fókuszban, így hosszú, elnyúló percekig is eltart, amíg végig kell nézni egy ilyen beképzelt, hisztis szenvedést. Kár, pedig egy egész jónak ígérkező "kedvenc műfajú" sorozatot vágtak ezzel nekem taccsra.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
ok
-
Tasunkó
tag
Bele kéne húzni, mert a globális felmelegedés sem alszik. Nehogy a gombavírus hamarább ideérjen, mint a sorozat vége.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
markknight
addikt
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
Túl színpadias, nekem sem tetszik és ráadásul így, hogy ismerem a sztorit tök unalmas a sorozat nekem
Megelégszem a játékkal, semmi nem indukálja azt, hogy én nézzem, amúgy is a játék a kánon és az extra jelenetek sem vigasztalnak. Gondolom a Season 2-ben Tom Hardy lesz Abby
Reménykedtem a kaszába, de így még az is lehet, hogy az HBO fog diktálni nem a Naughty Dog, ami nekünk nem lesz olyan jó. (fyI: Trónok Harca finálé)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #13 üzenetére
Neked az miért jó ha elkasználnak valamit, amit nem is nézel?
A HBO nem nagyon tud diktálni, hisz a történet adott, ami a Trónok harca fináléról nem volt elmondható. Mondjuk megtehette volna hogy vár még 20-30 évet hátha Martin papa rászánja magát a témára, de valszeg akkor meg az lett volna a bajEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
markknight
addikt
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Azért mert ha jön a Part III (ami nem a következő 3-4 évben lesz) akkor ehhez kell majd igazodnia. Jön majd a Warner szakértői gárdája aztán kapunk egy kilóra kimért mainstream "sz@rt" már bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
markknight #15 üzenetére
Napokban olvastam egy cikket,hogy a Naughty Dog az Uncharted szériát befejezettnek tekinti.A Last of Us-t akkor folytatják,ha tudnak hozzá íni az első és második részhez hasonló érzelmes történetet.Szóval,ha lesz is valaha Part 3, az nem mostanában lesz és lehet már csak Ps6-ra jön.
[ Szerkesztve ]
Ps5,s10+
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
zsolesz967 #16 üzenetére
Kicsit utána meg Windows-ra is, meg még Tamagotchi-ra is...
-
markknight
addikt
válasz
zsolesz967 #16 üzenetére
Ha úgy meg tudják újítani a koncepciót, mint ahogy a God of War esetében, akkor én még Unchartedet is el tudok képzelni. Az biztos, hogy a Last of Us 2 gameplay tekintetében nem volt túl rózsás (valamiért mindenki a sztorira, grafikára, megvalósításra, részletességre adott pontot) szóval sokkal többet várok mechanikában.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
markknight #18 üzenetére
Engem meg pont a gameplay meg a grafika húzott be,sztori nálam meh volt
Ps5,s10+
-
Krethx
tag
A játék nagy kedvencem és többször is végigjátszottam. A film nem jön be igazán. Sokkal jobban átérzem ha játszok és ott nézem a történéseket.
THE LAST OF US Episode 1 Side By Side Scene ComparisonMac mini M1 16GB/512GB - macOS Ventura | iPhone 12 Pro 256GB - iOS 16 | Watch SE Cellular - watchOS 9
-
Redneck
veterán
Nagy reményekkel vártam a sorozatot, pedig nem játszottam vele, de láttam belőle részeket.
Jól indult, az eleje tetszett, de a casting és a logikátlanságok, átvitték gagyiba. Remélem nem ilyen lesz, mert akkor pár rész után skippelem.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
markknight #18 üzenetére
Hogy a tlou2 gameplay tekintetében nem volt túl rózsás?
Gyakorlatilag a legjobb TPS gameplay tekintetében ami után kvázi bármilyen TPS-t előkapva gagyi érzetünk támad mert se hasonló AI, se hasonló ötletej, se hasonló lopakodás pláne ilyen fegyver és találatfizika sincs kvázi semelyikben....
-
markknight
addikt
válasz
BusinessGuy #22 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, az gameplayen belüli újításokra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
podtibi
aktív tag
Kíváncsi leszek a harmadik évadra. Ha az is olyan jó lesz mint az első, akkor valamit valóban eltaláltak.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
podtibi
aktív tag
válasz
BusinessGuy #22 üzenetére
Mindennek megvan az ára. Vannak játékok amik nem elég szépek önmagukhoz képest és mégsem annak okán merülnek feledésbe. Vannak olyan játékok amik pedig hiába "tökéletesek", pont attól válnak egy bizonyos idő után felejthetővé. Én pl. teljesen feleslegesnek érzem hogy ennyire minőségi lett.
[ Szerkesztve ]
-
podtibi
aktív tag
válasz
markknight #18 üzenetére
Ha az újításnak számít, hogy áldozatot hoznak egy minőségibb és látványosabb játék megvalósítása érdekében, ami ugyebár már jóval közelebb van a film irányába, akkor nem gondolom hogy ez a fajta áldozat jó ötlet lenne játék téren. Mert ugyebár így szűnik meg végül mindaz amitől egy játék még játék volt kezdetileg.
-
newmoonlight
aktív tag
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
+1
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Daelion
őstag
Most így megnézve az első két részt nekem semmi bajom nincs eddig vele. Játékot nem játszottam de egy teljes végigjátszást megnéztem anno.
Semmi sem idegesített fel benne vagy lépte át az ingerküszöböm.
Amennyire emlékszem Ellie a játékban sem volt egy éppen 'kellemes' karakter pláne az elején és itt ezt hozza teljesen jól szerintem illetve mit lehet egy 14 éves tinitől várni viselkedés terén. 'mármint a szerep amit játszania kell, lehetne ennél bőven rosszabb is'
Amiket olvastam egyesektől ahhoz képest kellemesen csalódtam, fogom is tovább nézni.
'angolul nézem személyes preferencia végett'
Azt azért hozzáteszem, hogy én nem vagyok rajongó és semmi elvárásom nem volt vagy akármi de érdekelt a téma meg majd a PC verziót azért fogom játszani valamikor de nekem már így is jó ez ahogy van. 'egyenlőre legalábbis, Walking Dead-et képes voltam évekig nézni mire oda jutottam hogy ez már felejtős'
-
Első két rész jó volt szerintem is, de a csajnak elég rádióba való arca van. Amíg meg nem szólalt, azt hittem egy down kórost láncoltak le.
Amúgy bejelenthetnék a Raised by wolves folytatását is, és a Westworld is megérdemelne minimum egy duplarészes lezárást.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Redneck
veterán
A Farkas gyermekeit törölték. Egy jól induló ötletből, egy nagy büdös baromság lett, repülő kigyóval meg szadomazo ruhás gonosz bácsival. Akkora bukó volt, hogy a Holdról is látszott.
Nekem ez a Last of Us még kicsit kérdőjeles, de annyira rossz biztos nem lesz, inkább az ellenkezőjére lehet számítani.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
k-adi
nagyúr
Ellie -t alakító színésznőt valóban rosszul castingolták, de azt is látni kell, hogy a viselkedése direkt ilyen, hiszen tudjuk majd milyen karakterfejlődésen fog átesni és ahhoz eleinte ez kell (hisztis nyafizós tinicsajból egy hidegvérű gyilkológép)
Ami a 2. évadot illeti, nyilván attól függ az elsőben meddig jutnak. Ha követik a játékot, akkor a part2 lenne a logikus - kivéve akkor ha sejtik, hogy lesz part3, mert akkor inkább egy évadközti évadot (part1-part2 közti idők) csinálnak előtte, hogy legyen idő majd a part3-at is feldolgozni, csak ekkor megvan az esélye, hogy az a bizonyos évadközti évad gagyi lesz, hisz nem lesz alapanyag amit alapul tudnának venni és félő ha maguk találnak ki extra történeteket part2 előtti időkről az béna lesz
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
tag
Kiépíthetnének egy világot amiben játszódik, frakciókat, törzseket. Barbárok, vikingek, vallási szekták, mocskos beteg törzsek, kannibálok. A part1 történetének csak felvezetőnek kéne lenni hozzá. A Last Of Us egyébként is abból indulhatott, hogy meglátták az ötletet a WD jól működő szériáiban, és lekoppintották, nagyon helyesen. A Walking Dead-ből a legjobbat, a westernt illetve a törzsek rivalizálását átvenni, és mindent amit a WD elrontott azt kiszórni, és egy új apokalipszis-világot, WD fejlesztést létrehozni, még alaposabb, következetesebb háttérrel, mondanivalóval, és azt a vonalat elkerülni ami a WD-t totál elcseszte, a Negan utáni időket. Parafrázist a mai világra, kicsiben megmutatni, hogy az iphone-ért egy másik törzs rabszolgatartást hoz létre, gyerek-gyémántbányászatot...stb.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
zsolesz967
aktív tag
Part 2-nél Ellie szerepére újra castingolnak valakit vagy marad ez a csaj?Mert Part 1-ben Ellie 14 ,2-ben meg 19,ha jól emlélszem.
Szerintem benne van,hogy a Part 2 két évadra lesz szedve,egy Ellienek,egy Abbynek.Ps5,s10+
-
Sirandrish
legenda
válasz
zsolesz967 #34 üzenetére
Bella Ramsey pont 19 éves jelenleg, szóval bőven eltudja majd játszani a 19 éves Elliet is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
Ennek amúgy nekem is utána kellet néznem IMDB-n, hogy hány éves is mert nem voltam benne biztos 'utoljára GoT-ban láttam' de akkor megoldják úgy ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
Na mondjuk 19-nek nem néztem.
Part 2-ben kiváncsi vagyok mennyire lesznek bevállalósak;kutya leszúrása,terhes nő nyakon szúrása.
[ Szerkesztve ]
Ps5,s10+
-
Sirandrish
legenda
Hát a GoT nem tegnap volt, és azért ott is jó 12nek nézett ki
-
Sirandrish
legenda
válasz
zsolesz967 #37 üzenetére
Hát ha egy olyan ( direkt nem írom hogy milyen, lehet spoiler valakinek) jelenet a második epizód végén ekkora port kavart, akkor lehet kétszer meggondolják
-
markknight
addikt
válasz
zsolesz967 #37 üzenetére
Sajna pech, ugyanaz az átok ami a Pókembert sújtja Marvel fronton
Hiába nő Tom Holland, még mindig 16 évesnek tűnik és nincs ez másként a Wednesday-es lánnyal sem aki 20 éves, aztán 14-nek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz
markknight #41 üzenetére
Van akinek ilyen a genetikája, én is már 34 leszek júniusban és még mai napig időnként megkérdezik tőlem a boltba ha valami alkoholt veszek hogy el e múltam már 18.
'pedig legutóbb direkt nem borotváltam előtte az arcom és még úgy is megkérdeztek'
Aztán ha elkérik a személyim rendesen meglepődnek és mondják, hogy mennyire jó nekem. 'hát nemtom én annyira nem rajongok érte amikor gyereknek néznek..'
Nem mos volt az biztos de 19-nek én sem néztem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #41 üzenetére
Jenna azért bőven kinéz 18nak. Persze elő tudja adni a 14 évest is..
Tom Holland meg olyan mint Ellen Page (volt)...ő 30évesen is 18nak nézett ki maxEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
A lényeg hogy a 19es Ellie korban jobban passzol hozzá mint a 14 éves
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #44 üzenetére
korban hiába áll közelebb a színész a kitalált karakterhez ha valóságban egy tininek néz ki, sőt... egyértelműen rossz cast a kiscsaj, part1-ben sem az igazi, part2-re meg végképp nem... de nyilván most már marad így... ezek után ki lesz Abby, aki még megmenthetné a sorozatot ilyen téren.... hát.. jo kérdés
-
Redneck
veterán
Annyit azért megjegyeznék a kis nyomottfejű színésznő védelmében, hogy legalább a játékának volt jelenléte a vásznon. Irritál, és nem tartom jó választásnak, de a színészi kvalitásaival nem volt gondom.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem egy remek színésznő, és kétlem hogy nem tudnának belőle egy 19éves csajt csinálni a sminkesek 10 perc alatt, ha arra lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy az várható volt, az HBO megrendelte az élőszereplős széria folytatását.
- Mobil flották
- Android játékok topikja
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- VoLTE/VoWiFi
- DIGI internet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Citromail topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Space Jam: A New Legacy Serververse limitált kiadású kontroller
- Space Jam: A New Legacy Serververse limitált kiadású kontroller
- PS5 LEMEZES, 2 KAR, GARANCIA
- Logitech Driving Force G920 kormány, pedál és hozzá egy Wheel Stand Pro állvány Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One Wireless Controller és Xbox One Wireless receiver for Windows 10
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest