- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
"haverom vacilált rajta, hogy vegyen-e egy 8K OLED TV-t. belekerült volna vagy 700 ezer körül" szerintem az qva olcsó volt... 8K 700-ért... persze nyilván a méret a lényeg de pl oled normális gamer funkciós millió alatt nem igazán van 75-85+ colban sőt...én úgy 3 éve 1.7-ért vettem, igaz azóta csökkent valamennyire az ára
-
Csokifalo
senior tag
Ez azért hülyeség, mert 3 éves oled 120Hz tv-vel is simán tudok bo6-ban 4K-n top 1-2 lenni pc-n egy 4070tis kártyával úgy is hogy csak napi 2 órát játszok, nem feltétlen alkalmatlan játékra ahogy írod, pedig kontrollerrel vagyok ami megint csak "bukó". Persze nyilván előnyös egy 240 fps, meg egy 1mp-es monitor + gamer egér, de összeségében nem feltétel. Na meg azt se felejtsd el, hogy mennyien játszanak konzolon teljes megelégedéssel tv-n... nekik pl tök sokat számít a 120 fps a 60 helyett. Amúgy az Indiana játék is pl. sokkal szebb jobb számomra a 4K-s oled tv-n 85 colon mint monitorral
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest