Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Ma volt a vizsga,és nagy örömömre sikerült.
Igaz, hogy legelőször elbuktam, de most másodjára végre sikerült.Egyébként hibám , nem nagyon volt, de azért hálás lehetek, hogy egy nagyon rendes vizsgáztatót kaptam ma
A múltkori az említésre sem méltó, már amikor megláttam tudtam, hogy nem lesz jó vége.5-en mentünk ki akkor vizsgázni, és mind az ötünket elbuktatta.Szerencsémre most szabadságon van.
-
bok92
addikt
válasz
AMD Power #7236 üzenetére
Nekem is néha mondja, hogy kicsit több gázt, de általában bent a városban 40 körül szoktam menni(gyorsabban nem is mehetek).
Egyébként ti nem voltatok idegesek miközben hajtottatok?Mert nekem sajnos az a legnagyobb problémám, hogy mikor beülök az autóba,akkor eléggé ideges leszek,majd amikor nagyobb forgalomba kerülök,akkor ne is mondjam...Habár napról napra úgy érzem, hogy jobb és jobb,de nem eléggé.
És jövő csütörtökön lesz az elméleti vizsgám, majd rá egy hétre(talán) a hajtás.Úgyhogy jó lenne ha nyugodtabb lennék
Esetleg valami tanács ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest