- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem motorossal nem volt ilyen gondom, mondjuk nagyon figyelek is rájuk, mivel magam is a szívemben hordozom ezt a tevékenységet. De a biciklisek, na hát az egy külön állatfaj. Én tényleg elnézést kérem minden bringástól, de iszonyatosan útálom őket, mint a közlekedésben lévő részüket. És pontosan tudom,hogy nekik sem jó a helyzetük és áttételesen a BP-i önk-öt útálom, mert ők meg nem csinálnak bicikliutat, ahol szegények mehetnének.
eddie17: Az ilyet le kell szarni. Nagy részének amúgy sincs esze. Figyeld meg,hogy nagyrészük egyenesbe megtolja, kanyar előtt nagy fék, a kanyart beveszi kettővel, aztán ha egyenest lát, akkor megint tapossa.
-
V.Stryker
nagyúr
Én nem tudom,hogy te csak villogtatsz-e vagy fékezel... Hisz az a célod,hogy pont azt higyjem.
Áhh sok hülye van. Én nem vagyok agresszív, csak sportos. Mondjuk nálam néhány alap dolog van amire felkapom a vizet: nem kapcsol világítást rossz látási viszonyok között és még lakott területen kívül sem. Ha indokolatlanul (pl. nem vontat semmi szart, nem látszik,hogy szar a kocsi) a megengedettnél lassabban megy. Ha nem tartja be a jobbra tartási kötelezettséget. Nálam pl ennyi.
Mondjuk vannak vicces vezetők. Pl mikor előzől pár autót és jönnek szemből, te meg mennél vissza, de k.rva nehezen enged be és ha csak beerőszakoltad magad, akkor még mutogat meg lámpáz. Na az is egy agyas madár, mert ugye fingja nincs a követési távolságról, amit ha megtartana, akkor nem kéne olyan közel elviseljen maga előtt.
Szal csak szépen kell KÖZLEKEDNI! Nem vezetni, KÖZLEKEDNI!
Egyébként meg aki bizonytalan, az igenis inkább menjen tényleg lassabban, mint bizonytalanúl gyorsabban.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát velem ráb.sznál.
Bár én csak akkor megyek rá vkire, ha több sávos úton a belsőben tötymörög a megengedettnél lassabban. Marha pipa tudok lenni, mikor rákényszerítenek ezzel a jobbról előzésre. Persze ilyenkor én vagyok a hülyegyerek....a jobbratartási kötelezettség meg smafu.
No meg ha mi van ha azért megyek rá a seggére közúton,hogy ki tudjak előzni gyorsba? hát ha rámfékeznél ilyenkor, akkor elédmennék oszt tolnék egy lightos féket én is, hogy tanulj a f.szságaidból.
És ezeket még mondod baszod egy tanulónak. Ahelyett,hogy arra tanítanád,hogy ne foglalkozzon vele, nézzen előre és lehetőség szerint a felezővonaltól kicsit húzódjon bennebb, hogy a másik könnyebben el tudjon menni, ahogy lesz rá lehetősége, mivel gondolom az a célja. Jópár éve vezetek nem keveset és még egyszer nem történt meg velem, hogy ráálljanak a seggemre csak úgy szivatásból.
Aki meg a tanulókat cseszegeti az sz.rjon sünt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest