Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
-
CyraX
csendes tag
Sziasztok! Remélem kevesen leszünk itt, de ha esetleg mást is átvert, esetleg indíthatnánk valamit közösen a rendőrségen, hátha nyoma marad a bűnügyi nyilvántartásokban
Önmagában 1-1 átverés valószínűleg kevés lesz az értékhatár miatt, én 30.000 Ft kárral tudok beszállni az ügybe. Ha rajtam kívül lenne akár csak még 1, már meghaladtuk az 50.000-t (kisebb kárt okozó csalás, 2 év szabadságvesztésig büntetendő).
[ Szerkesztve ]
-
JHC
tag
Emelek 17600-al.
-
AAdam98
csendes tag
Sziasztok!
30.000Ft-al beszállok a károsultakhoz.-Szarvas Ádám-
-
VIPowER
senior tag
Nekem már régen is furcsa volt ezen illető 2008-ban.
-
CyraX
csendes tag
Akkor eddig 77600. Szerencsére (eddig) nem vagyunk túl sokan, de legalább határértéken túl...
Mit tudunk róla? Én 11773092-10970911 számlaszámra, Dóka Ferencné nevére utaltam (mondjuk ez gyanús lehetett volna, de mivel már nem forgalmazott vinyókról volt szó esetemben meg 200+ pozitív véleményről, átugrottam a tény felett, hogy egy szakállas avatar miért Dóka Ferencné nevére kér utalást).
Telefonszáma, amin SMS-eztünk (mert hívást nagyjából egyáltalán nem fogadott): 06704192223
A cím, amit megadott átvételre: Bp. IX., Kén u. 4. De ez valószínűleg kamu, ugyanakkor a fenti számlaszám is a IX. kerületi OTP-ben lett regisztrálva.
@VIPowER: 2008? Azta, egész régóta húzza Esetleg a valódi nevét tudod?
[ Szerkesztve ]
-
DesolatePris
friss újonc
Sziasztok,
31600-at utaltam neki.
Dóka Ferenc az igazi neve, AAdam98 meg is találta a Facebook profilját.
A feleségének (ő Dóka Ferencné) van egy kocsmája, a kocsma FB oldalának ugyanaz a telefonszáma, amit ide a HardverApróra megadott. CyraX-hez hasonlóan a 200+ pozitív miatt átsiklottam afelett, hogy "túl olcsó".
Nekem küldött csomagkövető számot is, lehet, hogy a FoxPosttól is valami adatokat meg lehetne szerezni. Email cím, bármi. Mondjuk abban nem vagyok jártas, hogy ilyen esetben mi az ami hasznos, kézzel fogható infó.
[ Szerkesztve ]
-
Godemperor
csendes tag
Én 56 600-at utaltam. Mindenképp fel kéne jelenteni. Valszeg a pénzből semmit nem fogunk látni, de nehogy már csak röhögjön az ilyen a markába. Sajnos én is bedőltem a sok pozitív értékelésnek, hát nem kellett volna. Jó tanulópénz volt. Csomagszámot nekem is küldött egy hónap után, azóta sincs vele semmi. Ez a szám: CLFOX172079977504054
[ Szerkesztve ]
-
keddenpeti
újonc
16.600-at utaltam neki. A pozitív visszajelzések és személyes tapasztalat miatt mertem utalni. Kb. 3 éve személyes átvétellel vásároltam nála egy vinyót. Akkor teljesen korrekt volt. A XI. kerületben a Karinthy Frigyes utcában a ZÉHÁ Pub-ban találkoztunk akkor.
-
DesolatePris
friss újonc
válasz keddenpeti #9 üzenetére
Ez a ZÉHÁ Pub a feleségének a kocsmája.
[link]
Hozzá kell tenni, hogy a Google jelenleg az írja, hogy átmenetileg zárva, lehet, hogy már voltak bajok itt ott.... -
CyraX
csendes tag
Ah, szomorúan látom hogy többen lettünk
Ilyen feljelentésekkel kapcsolatban szerencsére túl nagy rutinom nincs, amit találtam az az, hogy online is lehet: https://ugyintezes.police.hu/web/guest/uj-ugy-inditasa/
Ezen belül:
Bűnügyi szakterület
Bűnügyi ügyintézés bűncselekményekre vonatkozóan
IN-100016 Bűncselekményekkel kapcsolatos beadványok (feljelentés, indítvány, panasz, bejelentés, beadvány)Van bárkinek tapasztalata, hogy hogyan kéne úgy beadnunk, hogy egyesítsék az ügyet vagy mindenki szépen beadja aztán reménykedünk?
+1: lehet hogy úgy kéne, hogy beadja valaki elsőnek, kap egy ügyszámot majd a következő már azt is beleírja a sajátjába, mint kapcsolódó ügy?
[ Szerkesztve ]
-
Godemperor
csendes tag
Szerintem egy hetet még minimum várni kéne, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy jelentkeznek még páran. Én most jöttem nyaralásból aztán ez fogadott. Még szabin vagyok a héten, de utána céges jogászt esetleg meg tudom kérdezni. Rendőr ismerősöm is van, talán ő is tud tanácsot adni. Viszont én szombathelyi vagyok, nem tudom mennyire szükséges ilyenkor a személyes jelenlét. Szerencsére eddig még én sem futottam bele ilyen kóklerekbe, pedig 20 éve legalább rendelgetek online.
-
kezdő
válasz Godemperor #13 üzenetére
Szia, tudom ez másik topik, csak én is szombathelyi vagyok, így kíváncsian várom, hogy szükséges-e a személyes jelenlét pl., vagy megoldják szimplán a helyi rendőrfőkapitányságon. Ha van valami infód kérlek írj privátban, vagy ide Természetesen így teszek én is, ha már annál a fázisnál leszünk...
-
CyraX
csendes tag
válasz Godemperor #13 üzenetére
Köszi az infót, igazad van, várjunk másokra/javasolt ügymenetre.
Ha esetleg valaki mégis beküldi, ossza már meg az ügyszámát itt, hogy meglegyen.
A károk összesítve:
JHC - 17600
AAdam98 - 30000
DesolatePris - 31600
Godemperor - 56600
keddenpeti - 16600
CyraX - 30000Ez 182400 összesen eddig.
-
JHC
tag
A módját én sem ismerem az online bejelentésnek, de volt egy afférom a Vaterán, de csak 8000 forint volt az összeg, így elengedtem, meg már el is feledtem. Aztán 3 hónap múlva jött egy levél, amiben a Vatera feljelentette az illetőt. Csak ugye ott volt az ügy mögött ott volt a Vatera, mondjuk arra nem emlékszem, hogy a pénzemet visszakaptam volna, de csak annyit kellett csinálni, hogy a kapott levelet ami egy idézés volt, aláírva vissza kellett küldeni.
-
Godemperor
csendes tag
Hát én sok jóra nem számítok. A magyar bírósági gyakorlatot alapul véve, egy feljelentés esetén elszórakoznak vele 1-2 évet, aztán kap pár száz rugós büntetést, a károsult meg így járt.
Ennek ellenére én mindenképp támogatom a csoportos keresetet. Ha Pesten laknék azért pár haverral elnéznék abba a Pubba. Véletlenül simán összetörhet pár dolog. Néhány sör után az ember mozgáskoordinációja már nem az igazi.
Sajnos a jogorvoslat nem igazán az átvert emberek kártalanításáról szól. -
keddenpeti
újonc
Itt van a cégének az alap adatai, név lakcím is benne van:
https://www.nemzeticegtar.hu/zeha-kft-c0109340500.html -
AAdam98
csendes tag
Most jött az email, hogy Joces csomagot adott fel nekem FoxPostton keresztül.
-Szarvas Ádám-
-
sanzi007
csendes tag
Sziasztok!
Én még kivártam mire írok bármit is. Pénteken jeleztem, hogy nem stimmel az adásvétel...
A tegnapi nap telefonon megkeresett, kb fél órát beszéltünk. Előtte sms üzeneteket írtam neki, "visszafogott" stílusban...A beszélgetés közben elkészítette a két HDD-t, kaptam képet a termékekről (Viber).
HDSentinel is küldve. Megrendelte a Foxpostot és kb. a beszélgetésünk után majd fél órával az automatában landolt a csomag!
Képeket kaptam szintén a csomagról és a feladásról is.Ha megérkezett tesztelem. És jelzem, majd itt minden ok e...
Nem anyáztam, végig hallgattam, amit mond...
Név: Dóka Ferenc
A telefonszáma: +36 70 419 2223Egy SMS-t küldj neki és írd meg miket rendeltél, jelenleg belépni az oldalra elvileg nem tud. Szerintem meg fog keresni.
Már fel voltam készülve, hogy mehetek a rendőrségre...
Remélem mindenkinek megoldódik a problémája, legyetek türelemmel még egy picit
Tudom nehéz, úgy néz ki van remény...Ha hulladékot árulsz, akkor jelezd kérlek, vagy vissza se írj, köszönöm! Új = soha nem volt használva! Válogatott darabok, akkor legyen is kiválogatva! Tesztelt = igen, ha majd én is teszteltem! Korrekt vagy = biztos? Tanult ember = szakmai tapasztalat külföldön (kkisegítő)
-
hd0511
újonc
Sziasztok!
Én június végén utaltam neki 10600-at, sőt még az utalás előtt beszéltünk telefonon is, a vinyóról, melyik szállító cég legyen majd használva stb. Utána viszont teltek a napok, mostmár ugye hetek, küldött is egy csomagszámot, és tegnap este jött az e-mail, hogy a csomagot feladta.... kíváncsi leszek.... -
JHC
tag
Én is kaptam ma Foxpost feladásról, csomagkövetésről email-t. Már a futár kivette az automatából a csomagot.
-
DesolatePris
friss újonc
Sziaszok!
Beszéltem Joces-el telefonon. Az SMS-emre reagálva hívott.
Egészségügyi dolgok miatt nem volt elérhető. Az a személy, aki intéze neki a csomagfeladást, meglépett (nyilván a meghajtókkal együtt).
Azt kérte, hogy akiről tudok, azoknak írjam meg, hogy keressék meg telefonon.
Ha nem veszi fel, akkor többször hívjuk, írjunk SMS-t, stb stb.
Elmondása szerint mindenki meg fogja kapni a meghajtókat záros időn belül.
Számomra az már jó hír, hogy többen kaptunk értesítéseket csomag érkezéséről.
Kérlek jelezzetek, ha megkapjátok és minden rendben megy. Én megpróbálok kapcsolatban maradni a Taggal, és közbenjárni, hogy mindenki megkapja amiért fizetett. Aztán ha mindenki jól jön ki a helyzetből végül, akkor talán a profilját is visszakaphatja.
Köszi mindenkinek! Reméljük a legjobbakat! -
keddenpeti
újonc
Sziasztok!
Végül én is beszéltem vele, csak megerősíteni tudom a korábbi hozzászólásokat.
Aki még nem tette meg mindenképp hívja fel Joces-t! -
Godemperor
csendes tag
SMS-t írtam neki reggel, még nem reagált rá semmit.
Most beszéltem vele, elvileg ide is be fog majd írni.
Sorban fogja feladogatni, úgy néz ki rendeződik az ügy.[ Szerkesztve ]
-
Joces
senior tag
válasz DesolatePris #23 üzenetére
Sajnos így volt, a távollétemben cseszett intézni a dolgaimat, ezért itt, mindenkitől elnézést kérek, pont ezt akartam elkerülni
Természetesen mindenki megkap mindent:)
-
Joces
senior tag
-
CyraX
csendes tag
Engem is felhívott még tegnap napközben, voltak problémái de próbálja megoldani. Mivel nekem sürgős volt, én megvettem közben boltból, kértem hogy utalja vissza.
Megígérte, de egyelőre ez nem történt meg azóta sem. Ha megtörténik, le fogom itt írni.
-
hd0511
újonc
Sziasztok!
Én ma megkaptam, minden rendben. -
AAdam98
csendes tag
Sziasztok.
Én is megkaptam ma a csomagot. Minden rendben van vele, grátiszba kaptam mellé rengeteg törlőkendőt is.
Örülök hogy részemről megoldódott a probléma.-Szarvas Ádám-
-
bako01
csendes tag
Sziasztok!Engem is keresett telefonon és ma viaszutalta az összeget korrekt módon!
-
JHC
tag
Tegnap megkaptam a csomagot, meg rengeteg törlőkendőt, a vinyót leteszteltem, részemről minden rendben.
-
CyraX
csendes tag
Ma nekem is visszautalta.
-
sanzi007
csendes tag
Teszteltem a HDD-ket, részemről rendben!
Ha hulladékot árulsz, akkor jelezd kérlek, vagy vissza se írj, köszönöm! Új = soha nem volt használva! Válogatott darabok, akkor legyen is kiválogatva! Tesztelt = igen, ha majd én is teszteltem! Korrekt vagy = biztos? Tanult ember = szakmai tapasztalat külföldön (kkisegítő)
-
DesolatePris
friss újonc
Sziasztok!
Megkaptam tegnap én is, teszteltem, minden rendben velük eddig.
Törlőkendőből nálam sem volt hiány.
Teljesen korrekt volt Joces így ahogy visszatért, minden elintéződött, részemről visszakaphatja a profilját itt.
Szép napot mindenkinek! -
Cölöp
tag
Nekem még mindig csak ígért, 08.06. óta megint nem reagált, amikor kértem a pénzem visszautalását.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Godemperor
csendes tag
Nálam detto. Most volt két hónapja, hogy utaltam neki. Beígérte kedden hogy felhív, természetesen semmi. Egy hetet még várok, aztán tényleg feljelentem a francba, nekem ebből már nagyon elegem van.
-
keddenpeti
újonc
Nekem is állt eddig a történet, ma kaptam értesítőt, hogy feladta a csomagot. Szerintem most nagyon el van csúszva...
-
keddenpeti
újonc
Gondosan becsomagolva megkaptam a rendelésem, részemről minden rendben.
-
Cölöp
tag
válasz keddenpeti #40 üzenetére
Nekem még mindig csak ígérget.
Kb. 2 hete beszéltem meg vele, hogy küldi, elkérte a címzési adataimat mégegyszer, mert azt mondja, hogy nem tud belépni ide.
Én nagyon úgy érzem, hogy engem átba*ott."Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
csendes tag
-
csendes tag
Én ma vagy holnap megteszem a feljelentést.
Van még valaki aki nem kapta meg a terméket? -
Gonzales007
csendes tag
válasz LeroyJetro #43 üzenetére
Ó, de jó, hogy rátaláltam erre a fórumra. Én április 30 óta várok, többször kaptam ígéretet, hogy a "héten" útnak indul a csomag. 200 feletti pozitív értékelés mellett az egészet nem értem. Ma még próbálkozok telefonon, ha hétfőig nincs eredmény, csatlakoznék a feljelentéshez.
-
Gonzales007
csendes tag
válasz Gonzales007 #44 üzenetére
A feljebb említett ZÉHÁ Kft egyik bejegyzése a sok hasonló közül:
A vagyoni részesedés lefoglalásának időpontja: 2024.06.11.
A végrehajtási ügy száma: 0223.V.2244/2020
A végrehajtást foganatosító végrehajtó neve: Dr. Vas György
Szolgálati helye: 1135 Budapest, ***** u. 25. Fsz. 2.
Az érintett tag (részvényes) neve: Dóka Ferenc
Az érintett tag (részvényes) születés ideje: 1983.**.**.
Az érintett tag (részvényes) anyja neve: ***** Mária
Az érintett tag (részvényes) címe: 1094 Budapest, ****** utca **. 1. 10.
Változás időpontja: 2024.06.11.
Bejegyzés kelte: 2024.06.11.Hatályos: 2024.06.11. - ...
Vállalkozó vagyok, egy Opten előfizetéssel egész sok adatom van az úriemberről. Nyilván az érzékenyebb adatokat csillagoztam.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz Gonzales007 #44 üzenetére
Ígéret az mindig van... De úgy látom van baj rendesen.
-
DesolatePris
friss újonc
Sziasztok!
Próbáljátok zaklatni telefonon, többünknek bejött.
-
Godemperor
csendes tag
Nekem nagy nehezen 2 hónap után visszautalta a pénzem. Mondjuk a vége felé már nem finomkodtam vele. Van egy olyan sejtésem, hogy ez az "egészségügyi probléma" egy nagy kamu volt. De én legalább visszakaptam a lóvét, sajnálom a többieket.
Meg kell tenni a feljelentést, lehetőleg csoportosan, hogy nagyobb legyen az érték. -
Godemperor
csendes tag
Ja, még annyi, hogy természetesen nem a saját (vagy felesége) számlájáról utalt, úgyhogy az lehet már nem is létezik.
-
Cölöp
tag
Nekem még mindig semmi. 81500 Ft a károm.
Vegye fel velem a kapcsolatot, akinek még tartozik.[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen