- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz akos_ur #1309 üzenetére
Ha nincs semmi a böngészős is jobb a semminél! Ha mobilozik és gépezik is egyszerű megoldás.
Bitwarden mellett szó az, hogy benne megoldható a közös vault, szóval ha te csinálsz magadnak egyet, akkor lehet közös a pakk, szóval ha valahogy nagyon úgy történnek a dolgok, hogy ő kizárja magát, vagy félrekattint, nálad még elérhetőek lehetnek a dolgok (csak nem tudom, hogy van "host" megosztója a dolognak vagy hogy a közös csak egy oldalról is törölhető, ilyesmik...)
A legjobb ha cserékkor nálad is létrejön mindenről másolat. Még TOTPs 2fa-ról is tudsz csinálni!2FA kérdéses, mert ha csak legyen, akkor (nem tudom, hogy pl a bitwardenes vault megosztás örökíti-e ezt) nem tudom, hogy a bitwardené fizetősen megéri jobban, mint ki kell tanítani egy app használatáról.
Nagyon kell ismerni az célember képességeit! Ha nálad lesz mindenről másolat akkor lehet merni próbálkozni szabadabbad, még akár fizetés nélkül ja később lesz is belőle valami, míg betanulódnak megértődnek a dolgok!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz akos_ur #1311 üzenetére
Ha már használja a Google authenticator-át, akkor miért nem jó a Chrome jelszótárolója? Gondolom Androidos telót használ, és ott alapértelmezett a Chrome, és a Google jelszótárolója.
Mi indokolná hogy pluszban a Bitwardent használd?
Mivel a Google megoldása is a felhőbe szinkronizál, simán megoldható, hogy az Ő adataival lépj be, és kijavítsd a hibáit, lementsd az eddig beállított jelszavakat.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ledgeri
nagyúr
Ha már ott jár, hogy aktavan használja a 2fa-t akkor van tapasztalat, és arra alapozni lehet merni!
Az ilyen "anyumnak mi lenne jó" mindig trükkös, mert nem mindegy, hogy egyetemi számtech tanár, vagy azt sem tudja, hogy mitől érintős az érintőkijelző, mikor pl a tv-t nem lehet nyomkodni. Vannak "anyuk" ezen a két végleten!Egy délutáni programna simán betehető, hogy "az egyik így a másik úgy megy, melyik lenne jobb, mert jó ha van..?", legyen közös, mindkettő ingyen van és legalább ki is lesznek próbálva!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
merqree
őstag
Az ügyfélkapu+ hiteleső adatát nem lehet módosítani?
A legtöbb weboldalon lehet törölni, és új applikációt megadni.A Bitwardennél néha tapasztalom, hogy nem tölti ki, vagy nem a megfelelő mezőbe illeszti be az adatokat, ez idős embert megzavarhat.
Én családi verzióban (fizetősen) használom, és teljesen jól kezelhetőek a különböző fiókokhoz tartozó jelszavak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest