- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
lordjancso #11 üzenetére
Akkor húzd ki a netkábelt addig. Az Opera be fogja írni a jelszót, de nem fog továbbmenni. A lényeg az, hogy a jelszó helyén ott legyenek a csillagok, onnantól már egyszerű a dolog.
-
Bash
őstag
válasz
lordjancso #9 üzenetére
Amikor kattintasz a Wand-ra, akkor beírja a jelszót csillagozva, itt kell megállítani. Nálam működik, az összes jelszavas oldalammal kipróbáltam.
-
Bash
őstag
Itt az Opera hivatalos álláspontja a Wand funkció biztonságáról: [L]http://elektrans.opera.com/faq/opera-users.html#wand-security[/L]
De én ezt nem hittem el, ezért egy kicsit utánanéztem a dolgoknak, és találtam megoldást is. :)
1. Megnyitod az oldalt
2. Rákattintasz a Wand-ra (vagy Ctrl+Enter), de mielőtt még elkezdene betöltődni az oldal gyorsan rákattintasz a Stop-ra (vagy Ctrl+.)
3. A címsorba beírod a következőt: [L]http://bashland.net/PROHARDVER/forum/wand.txt[/L]. És láss csodát egy felbukkanó ablakban kiírja a jelszót. :C -
Bash
őstag
Tools, Preferences, Security, Manage Wand Passswords (vagy Tools, Wand Passwords)
Itt vannak eltárolva, de itt csak a userneveket tudod megnézni.
Egyébként maga a fájl, amiben tárolja, az az Opera/ vagy az Opera/profile/ könyvtárban van wand.dat néven, ezt viszont valahogyan vissza kell fejteni, de ehhez nem értek. Ha esetleg találsz egy programot rá, akkor jó lenne, ha megosztanád velünk. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest