Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarciKING24
tag
Király! Ha a képekre kattintok valamit letölt, majd "cant open file" mindezt egy S22U-ról
Straight outta Compton
-
Shyciii
veterán
válasz MarciKING24 #1 üzenetére
Mert valamelyik nagyokos hagyta jfif formátumban, ahelyett hogy akármelyik népszerű formátumra konvertálva töltötte volna fel.
-
-Maci-
addikt
válasz MarciKING24 #1 üzenetére
Nálam működik PC-n, csak valami számomraismeretlen nyelven van. Nem angolul.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
A hivatalos bejelentéskor szerintetek lesz szó a Fold5-ről is?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Faceless-
őstag
Én csak azt nem látom sajna, hogy mivel lett ez jobb mint az előd.
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
őstag
A táblázatban: "Forgács: Qualcomm, linkeket: Bluetooth 5.3, sejtes: 2G, 3G,..."
A gépi fordítást azért illene javítani publikálás előtt.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Janaboy
veterán
Fura, hogy a korábbi verziókban 15 Wattos volt a vezetéknélküli töltés, itt meg csak 10.
Bár személy szerint nem használom, érdekes, hogy bizonyos speceket nem tartanak meg.Szerinetek a képeken a kiegészítők mit jelentenek? Azokat adják majd hozzá?
Janaboy
-
törölt tag
válasz -Faceless- #5 üzenetére
Számomra a Qualcomm SoC a vonzó, és sokkal jobban tetszik a hátlap (sima S23, amennyire képről és a korábbi Ultra alapján elképzelem). Az S22 az Exynos és számomra csúnya hátlap miatt nem érdekelt.
Lehet, vannak benne más dolgok is, de nekem a fenti kettő releváns.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
2023-ban kattintásra letöltődő képeket tenni egy techportál cikkben
Egy zöld 23 ultrát elfogadnék, kíváncsi vagyok milyen lehet.
-
waccamár
senior tag
válasz -Faceless- #11 üzenetére
De nem ez van évek óta minden fronton? Nincs semmi radikális újítás - olyan értelemben, hogy nem is tudnak mit beletenni, ami új. Évről évre kijönnek a gyártók az új modellekkel - de már régen nem arról szól, hogy minden évben vedd meg az újat. Az évenkénti modellfrissítés vagy az új belépőknek van, vagy a már 3-4 generációval előtti tulajoknak.
Az okostelefon évek óta "készen" van - nincs több iteráció. Kicsit nagyobb proci, kicsit több ram, kicsit szebb/fényesebb kijelző (mivel a felbontást sem kell már évek óta növelni, felesleges). Akkuval lehetne még "játszani", de ott sincs semmilyen új technológia, amit hatékonyan lehetne beépíteni.
Marad a töltés sebességének növelése, mint feature, ami szerintem megintcsak viszonylag felesleges és nagyon ritkán van szükség arra, hogy egy akksi *ténylegesen* töltődjön mondjuk 10 perc alatt 50%-ot (és ne 30p alatt).
Nekem a fentiekkel semmi bajom nincs, én sem tudom, hogy mit lehetne még újítani. Viszont nem lepődök meg már évek óta azon, hogy kihoztak egy "ugyanolyan" telót, mint tavaly.
-
törölt tag
Valaki össze tudná nekem foglalni pár mondatban, hogy a sima! S20 és S23 között mi az érdemi különbség? Tudom, az ultra évről évre űrrakétát meg szuperkamerát növeszt, de a sima model miben fejlődött azon túl, hogy beleteszik az aktuális csúcs Snapdragont? Nem irónia, konkrétan 1 különbséget se látok.
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11 üzenetére
Az igaz, hogy az S22 után nem izgalmas, ha csak egy telefonként és nem hobbiként nézi az ember. Nekem az említett két dolog épp a mérleg nyelve lehet az S10 után. Egyúttal lenne 5G, eSIM és 120 Hz-es kijelző is. Meg gyári Clear View Cover a telefonra, mert S10-re már tavaly sem kaptam olyat.
-
badacsony
őstag
Áremelés várható: [link].
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
veterán
-
AtHoS
nagyúr
-
tixem
addikt
válasz -Faceless- #5 üzenetére
Kettővel ezelőtti S21U-val a zsebemben ugyanezt érzem. Ez egy nulla, főkamerán kívül kvázi minden ugyanaz, mint 2 éve. Ráadásul ebben is úgy néz ki eljátsszák, hogy a belépő modellben nem 12GB lesz a ram, hanem csak 8. S21U-ból a legcsirkébb kiadás is 12-vel indult, elmennek ezek a 'csába.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Fred23
nagyúr
Új droid tudja szoftveresen rejteni az előlapi kameralyukat? Anno az S10-nél kezdetben volt erre lehetőség, aztán az egyik frissítés után elvitte a cica az opciót.
-
prolad
addikt
Na, végre sikerül túllépni a 25W-os töltésen?
-
Dr. Oid
aktív tag
Még a végén megint a készüléktestbe fog férni a kamera, nem lesz egy ostoba billegő pukli a hátlapon. Ezért feláldoznék némi vékonyságot is.
8GB kinek nem elég mire? -
klaya86
senior tag
Az 45w is lófax. Érdemes megnézni YouTube tesztekben a 25w vs 45w töltési sebességeket. Talán, ha 10 perccel hamarabb végez egy s22 ultra 45w-al, mint 25w-al. Legalább egy 67w töltés kellene már az összes s23ba, így 2023ban már. Azzal kb 45 perc alatt meglenne egy feltöltés a jelenlegi 1 óra 15 perc helyett.
-
Juhaszatti
addikt
Akkor a kicsi mégis 128GB-on kezd?
-
CabalX
aktív tag
Nem kell, elvagyok én még 4GB-tal is bár néha jó lenne 6 vagy 8GB...
De ha annyira fontos a tartósság/economy, illetve ha már 4-5 év supportot is adnak akkor ne filléreskedjenek - főleg mivel áremelést pedzegetnek a tavalyi modelhez képest holott a SOC-on kívül nem igazán változott semmi (előnyére). -
nagyúr
Azt hittem kicsit nagyobb akkumulátort fognak kapni .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gerybut
tag
Szóljatok, ha valami újat is mutatnak, végtelen unalmas a mobilipar évek óta
Lehet ki lett maxolva? (dehogy)
A kameralyuk meg mehh...Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
joey04
titán
A köztes zoomok akkor nem lesznek megoldva.
-
-
Ixion77
őstag
"árak emelkednek, a beltartalom meg fogy? Csak én érzem lehúzásnak?"
Vásároltál be mostanában a boltban? Sajnos ilyen időket élünk, brutális infláció van mindenben. Ha nem fogyna a beltartalom, még inkább nőne az ár. Mivel tök felesleges 12Gb az alap változatba, ezért inkább kihagyják belőle, így pár forinttal olcsóbb lesz. (Persze lehet mondani rosszmájúan hogy ennyivel magasabb lesz a Samsung profitja, de a legutóbbi jelentésük épp azt mutatja, hogy erősen esik vissza a profitjuk, tehát nem náluk csapódik le a különbség.)
Már csicsergik a madarak, hogy idén még drágábbak lesznek a csúcskészülékek, Galaxy, Fold, iPhone Max egyaránt. Ugyanez folyik a laptopoknál is: öt éve 600e-ért lehetett felső kategóriás lapost venni, most már 1M+ az ár. Az autóknál szintén: 5 éve 6 millió volt egy kombi Corolla, most 11 millió. Ez van. Aki meg tudja fizetni annak jó, aki nem, annak visszább kell venni az igényeket. Szerencsére ma már a középkategóriás telefonok is teljesen jók.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
waccamár
senior tag
válasz LosBlancosRM #38 üzenetére
Rendben, de ezek sem innovációk és újítások, hanem eléggé Samsung specifikus dolgok.
-
őstag
Nem túl izgalmas sajnos. Engem a + modell érdekelne, de 10 wattos vezeték nélküli töltés meh, illetve megvárom a Notebookcheck tesztjét is a kijelző miatt, a sajtóanyagban úgy tűnik nem reklámozzák hány Hz-en villódzik a kijelző. Van-e DC dimming?
Illetve a telefotó kamera terén is el tudtam volna képzelni előrelépést.
Gyakorlatilag ugyanaz, mint a 22+... Végre egységesen Snapdragon procival, hurrá... Nagyjából ennyivel kiszúrták a szemünket. Jah, persze az áremelés nem maradhat el..
-
Medve8Bp
csendes tag
Nektek a legjobb.
-
bordi10
senior tag
-
janeszgol
félisten
Így kép alapján szerintem a legszebb kiadás ever. És nem csak a Samsungban gondolkodva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- GAI: GPU-k mindörökké
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen