- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mától kaphatók Magyarországon is a Huawei új fülhallgatói
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a TechTablets csatornán láttam egy jó videós és fotós képesség összehasonlítást a 3 emlegetett telefonról: YT video link
Ugyanezt nézted te is?
Ez alapján a Vivo a legjobb fotóban és talán videóban is. A Oneplus színei mondjuk nekem jobban tetszenek némely esetben, és a szoftver se mossa annyira a részleteket mint az Oppo-é.Eddig a negatívumok amit én összeírtam magamnak:
Oneplus: gagyi kinézet, várhatóan magasabb ár
Oppo: PWM flicker alacsony fényerőn, kérdéses AI cuccok
Vivo: a Funtouch OS a redditen olvasottak alapján nem "fun" a mai szemnek -
OP12-t csak képről láttam, de a favorit design nálam is az Open lenne.
Az a kék Vivo nekem se jön be.
Az új csúcsmobilok közül csak a fekete / sötét szürke verziókat néztem és hasonlítgattam, mert olyat szeretnék. (Find X8 Pro, OP13, X200 Pro)Ami biztos, hogy nem ugrok bele semmilyen előrendelői akcióba, megvárom szépen a teszteket jövő éven.
Eddig csak Find X8 Pro van kint, ahol sajnos lehetett is már olvasni, hogy van némi PWM flicker a kijelzővel. Ezt mindenképp jó tudni előbb, mint utóbb.
Meglátjuk mit hoz a másik két ex-BBK gyártó... -
Te valószínűleg a zöld verzióról beszélsz. Érdekes design, de én ebből inkább a feketét venném.
/ 8T-ből anno az ár miatt a kéket vettem, egy ideig tetszett, de ma már inkább bánom ezt a színt, a szürke OP3 és a fekete OP6T után /A fekete OP12 az én szememnek nagyon szép. Különösen tetszik a kamera kör belső design, azt nagyon eltalálták, és a hátlap is a sandstone-hoz hasonló műanyag - ahogy olvastam.
Erre most az OP13-nak ott van a LED csúnyának a negyedik likban', ami szinte világít a sötét színekhez.
Ha a hátlap tényleg olyan gagyi lesz mint amilyennek kinéz, akkor felejtős ez a széria.Amúgy simán vennék egy OP12-t, csak az akkut bánom. Ott az az 5400 -> ~6000mAh fejlődés nem mindegy azért.
-
Hát nem tudom, én minél jobban nézem ezt a telefont, annál jobban taszít az a béna kamera sziget, meg a hátlap is gagyi érzésű.
Ezzel szemben a Oneplus 12-est és az Open-t sikerült valami elegáns, de részleteiben finoman kidolgozott műalkotássá tenni. A jelenlegi vetélytársak közül a Xiaomi 15 Pro / Oppo Find X8 Pro / Vivo X200 Pro mind jobban néznek ki.Hiába vonzana az új OxygenOS, ha a telefont felfordítva ilyen látvány fogad - átlátszó tokban vagy tok nélkül hordanám, ezért ez nekem fontos szempont.
Az előrendelés részemről így kuka.Nagyon várom már a teszteket, ahol jól beállított fotókon lehet majd látni a részleteket is.
Jöhetne már valami infó morzsa áh Open 2-ről, hátha az...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mármint a nemzetközi piacon, de előtte is hozzá lehet jutni.