Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szivi.

Mondjuk én is rákerestem az általad említett oldalon, aztán hogy én sem láttam ott semmit, jöhetett a Google, hátha valaki írt ezzel kapcsolatban hírt, majd így dobta fel a saját aloldalukat is. Gondoltam, ha már több Corsair-es oldal jön fel a keresésre, akkor ránézek, hátha ..... és ott volt.
Aztán hogy miért nem tudják rendesen leírni a főbb adatokat a termék oldalán, azt passzolom. (Lehet, náluk a méret nem lényeg
- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie.