- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tudod, hogy az ilyesmikre mindig igaz, hogy visszafelé menni sokkal jobban fáj, mint amennyire előre haladáskor érzed a javulást. A jót könnyű megszokni, de nehéz lemondani róla. Én nem vagyok besúzva, hogy 120 fölé kéne mennem, mert irracionális >=1440 render-el grafikai butítás nélkül, de már nagyon nem akarok visszamenni 60-ra még akkor sem, ha pl. bedöglik a mostani TV-m és nem lesz kp-m másik hasonlót venni, hanem vissza kell hozni a vendégszobából a régit. Ugyan ez a VSync/GSync=latency/stutter. Jókat játszottam VSync-el, utána örültem a "low latency Vsync" trükknek, de a GSync még jobb.
Mikor a Forespoken csinált nekem ~60-ból nem is tudom mennyit (azt hiszem nem is duplázta meg, hanem valami 1.5x - 1.7 körüli fps növekedés volt 120 alatt, de ez a játék sehogy sem fut jól semmivel és a Geforce driver se láthatott még FSR optimalizációt, míg nem volt publikus az FSR forráskódja) akkor azért szépen láttam, hogy mosódik az "igazság" és "hazugság" közt, illetve hogy inkább picit "nehezebb" az egér, mintsem könnyebb.
Az interpoláció elvileg növeli a mozgóképfelbontást, csökkenti a képelmosódást. Elvileg! Ugyanakkor maga az interpoláció egyáltalán nem tűéles és hibátlan képkockákat gyárt, így ez az elméleti előny valahol általában el is veszik, néha-néha akár elcsípsz konkrétan kirívó artifactet, és akkor még rosszabb is...
-
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
Imádom, hogy PC gaming kontextusban mindenki mindenféle lag-ot következetesen input-nak hív.
Ha elképzelsz egy "fekete dobozt"', amibe egyik oldalon bemegy valami, a másikon kijön, és a kifelé néző oldalon mérsz, az input vagy output lag? Szerintem szimplán lag, és kész még akkor is, ha el lehet kezdeni érvelgetni, hogy ez most "input eszköz lag", vagy "inputhoz képest mért lag", akkor is ha igazából inkább "processing lag", vagyis khmm...?"
?middle lag?", "?inside lag?"Input, input, input, iiiiii n p u t.
-
janos666
nagyúr
Én a HDR-t választom, amúgy sem vagyok nagy interpoláció hívő (Főleg hogy a késés nem csökken, hanem egyenesen nő. Még ha konstans maradna, akkor talán néha ráfanyalodnék akkor is, ha utálom a mozgásinterpoláció artifact-eket. Nekem tiszta "LSD flashback" érzés, ha TV-ken bekapcsolom.). Kipróbálni eddig is kitudtam pl. a Forspoken-ben (nem olyan rossz, mint amit a TV SoC-ok tolnak, de azért fura...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest