- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Ne vicceljük el ennyire
60-ból tényleg jó 100-120 körülit csinálni, mert egy manapság tisztességes refresh rate-hez szokott szemnek az megszünteti az idegesítő mikroszaggatásokat és egy nem a végletekig reflexharcra kiélezett singleplayer címben viszonr már pont nem annyira feltűnő a natív render rate-hez társuló input latency, hogy az zavaró mértékű input lagként jelentkezzen (mint mondjuk 30->60 körül, ahol viszont még tényleg egyértelműen érezni).
-
D55
senior tag
Ki tudtam közben már én is próbálni, nekem kifejezetten meggyőző. 3060 Ti-vel kb 85-90% framerate növekedés van, artifact minimális, csak ha nagyon figyelsz rá. Amit el kell ismernem, hogy motion blur nélkül fura az eredmény kicsit tényleg, bár elvileg ebben a DLSS FG sem különbözik. Viszont ha ezzel valakinek nincs baja, akkor nem input lag kényes singleplayer címekben egy 50-60 körüli natív framerate-et elég szépen fel tud 100-110 köré tolni és mint mondtam motion blur mellett hozza az ehhez a képkockaszámhoz illő fluiditás érzést is teljesen szépen. És így azért ez tényleg nagy szám, ha azt nézzük, hogy RT-s címeket olyan részletességgel tudok játszani most 100fps körül, amik eddig így csak 50-60 körül döcögtek volna. Szóval ott vagyok gyakorlatilag, mintha kaptam volna most ingyen egy (nem létezik ilyen, csak ugye a 3060 Ti erősebb a sima 4060-nál) RTX 4060 SUPER-t
-
D55
senior tag
Csak 2 sort olvastam bele igy hirtelen, de ha jól értem akkor már ott is vagyunk, csak nem pár hét, hanem ennek köszönhetően akkor mindössze pár nap leforgása alatt
HDR ide, vagy oda, szerintem ha ettől függetlenül kapunk most ezzel 1,5-2x-es framerate-et a 30-as kártyákon RT-s címekben, akkor a 40-es széria új SUPER modelljei kapásból jöhetnek 200$-al alacsonyabb MSRP-vel, ha akarnak normális eladásokat produkálni. És még mondtam is folyamat az nVidia topicban, hogy sürgősen december elejére előre kéne hozniuk a megjelenéseket a karácsonyi vásárlásokat célbavéve, mert túlfeszítették a húrt és biztos fog mostmár valami történni ami kirúgja az Ada Lovelace mesterséges technikai fölénye alól a sámlit, hát tessék. Igaz puding próbája az evés, és ott még mint mondtam nem tartok, de azért nagy csalódásra semmiképp sem számítok már, hisz eleve csak eyecandy-s singleplayer címek DXR módjára volt szűkös a megfizethető Ampere modellszegmens eddig, ott az inputlag helyből nem akkora tényező, plusz a dll cserélgetés sem problémás általában, mint online címeknél a különböző invazív anticheat megoldások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest