Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D55

senior tag

válasz janos666 #23 üzenetére

Ne vicceljük el ennyire :D 60-ból tényleg jó 100-120 körülit csinálni, mert egy manapság tisztességes refresh rate-hez szokott szemnek az megszünteti az idegesítő mikroszaggatásokat és egy nem a végletekig reflexharcra kiélezett singleplayer címben viszonr már pont nem annyira feltűnő a natív render rate-hez társuló input latency, hogy az zavaró mértékű input lagként jelentkezzen (mint mondjuk 30->60 körül, ahol viszont még tényleg egyértelműen érezni).

• D55

senior tag

válasz janos666 #16 üzenetére

Ki tudtam közben már én is próbálni, nekem kifejezetten meggyőző. 3060 Ti-vel kb 85-90% framerate növekedés van, artifact minimális, csak ha nagyon figyelsz rá. Amit el kell ismernem, hogy motion blur nélkül fura az eredmény kicsit tényleg, bár elvileg ebben a DLSS FG sem különbözik. Viszont ha ezzel valakinek nincs baja, akkor nem input lag kényes singleplayer címekben egy 50-60 körüli natív framerate-et elég szépen fel tud 100-110 köré tolni és mint mondtam motion blur mellett hozza az ehhez a képkockaszámhoz illő fluiditás érzést is teljesen szépen. És így azért ez tényleg nagy szám, ha azt nézzük, hogy RT-s címeket olyan részletességgel tudok játszani most 100fps körül, amik eddig így csak 50-60 körül döcögtek volna. Szóval ott vagyok gyakorlatilag, mintha kaptam volna most ingyen egy (nem létezik ilyen, csak ugye a 3060 Ti erősebb a sima 4060-nál) RTX 4060 SUPER-t :)

• D55

senior tag

válasz janos666 #14 üzenetére

Csak 2 sort olvastam bele igy hirtelen, de ha jól értem akkor már ott is vagyunk, csak nem pár hét, hanem ennek köszönhetően akkor mindössze pár nap leforgása alatt :C

HDR ide, vagy oda, szerintem ha ettől függetlenül kapunk most ezzel 1,5-2x-es framerate-et a 30-as kártyákon RT-s címekben, akkor a 40-es széria új SUPER modelljei kapásból jöhetnek 200$-al alacsonyabb MSRP-vel, ha akarnak normális eladásokat produkálni. És még mondtam is folyamat az nVidia topicban, hogy sürgősen december elejére előre kéne hozniuk a megjelenéseket a karácsonyi vásárlásokat célbavéve, mert túlfeszítették a húrt és biztos fog mostmár valami történni ami kirúgja az Ada Lovelace mesterséges technikai fölénye alól a sámlit, hát tessék. Igaz puding próbája az evés, és ott még mint mondtam nem tartok, de azért nagy csalódásra semmiképp sem számítok már, hisz eleve csak eyecandy-s singleplayer címek DXR módjára volt szűkös a megfizethető Ampere modellszegmens eddig, ott az inputlag helyből nem akkora tényező, plusz a dll cserélgetés sem problémás általában, mint online címeknél a különböző invazív anticheat megoldások miatt.

Új hozzászólás Aktív témák