- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
bence1024 #240 üzenetére
Fura ezt olvasni, miért rossz a választás lehetősége?
Boltban se lenne jó ha lenne egy fajta kenyér, egy fajta felvágott, egy fajta sajt, egy fajta mosószer, egy fajta sör, stb. Autóból is milyen jól mutatna ha csak egy fajtát lehetne venni, nem? Zenéből is minek több féle, legyen egy egységes oszt' az a zene, ha nem tetszik nem hallgatod, ha tetszik akkor meg igen. Játékokból is elég egy fajta, a többi hülyeség, leülsz játszol vele, ha nem tetszik nem játszol kész, de lehetne a végtelenségig hozni a példákat.
Mindenhol jó a választás lehetősége, az oprendszernél miért hátrány? Igazából itt is mindegyiken meg tudsz csinálni bármit, csak valamelyik nekem esik jobban kézre, valamelyik neked.Félreértés ne essék, továbbra is ha neked az ablakok tetszenek akkor hajrá, de ettől függetlenül negatívan felhozni hogy HÁDDEMINEKATÖBBI az nekem fura.
-
hunluki
senior tag
válasz
Neurotoxin #232 üzenetére
Nem, és ezzel semmi baj nincs. Nem azt írtam hogy mindenki csinálja ezt, hanem hogy várom hogy a mások számára már "használhatatlan" hardver jó áron hozzám kerüljön
Amúgy írtam hogy ez hobbi, én nyilván elszórakozok vele, a nagy többségnek otthonra meg tök elég egy mint/ubuntu/fedora aztán pacsi. Akinek meg musthave a windows specifikus program az:
1. vesz új támogatott gépet, használtan már nem nagy pénz
2. használja tovább a jelenlegit secu updatek nélkül és vállalja a rizikót
3. felrufusolja a jelenlegi nem támogatott vasára és reménykedik hogy redmond nem tesz neki keresztbe egy random frissítéssel
4. LTSCVan bőven lehetőség, majd mindenki megy a számára megfelelő irányba.
-
hunluki
senior tag
Én kimondottan várom ezt a nagy adag hulladékot a használt piacra, egész család pingvinezik sokadik éve, van néhány tényleg ősi szerkezet amit ideje lenne cserélni (C2D kategóriás gépek), bár azoknál sem feltétlenül a teljesítménnyel van baj (nagyszülőknek tökmindegy milyen gyorsan jelenik meg rajta az unoka fényképe) hanem az elporladó kondikról, döglődő USB portokról, csúnyán megfáradt zsanérokról, etc.
Ezeket a sorokat is egy olyan gépről (Celeron N3000, 4GB Ram, SSD) írom amin a W10 LTSC használhatatlan laghalmaz, W7-en retro játszani hibátlan, netezni meg debian i3-al kényelmesen el vagyok rajta. Hozzáteszem hobbim a pingvines minimalista faragás/optimalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest